XXImo: de eerste mobiliteitskaart beschikbaar via Apple Pay

Betaal snel, veilig en contactloos voor mobiliteit 

Betalen voor mobiliteit wordt makkelijker dan ooit met Apple Pay. Nooit meer zoeken naar uw fysieke mobiliteitskaart of uw pincode opvragen, die iPhone heeft u toch al in de hand.  

Met Apple Pay bieden we onze gebruikers de meest soepele betaalervaring onderweg. Of u nu afrekent bij een tankstation, incheckt in het openbaar vervoer of een taxi neemt. Betaal in een handomdraai met de apparaten die u dagelijks bij u heeft. En als bonus is het ook nog eens super veilig. Elke transactie wordt namelijk bevestigd met Face ID, Touch ID of een code.  

Stapt u ook in de nieuwe digitale wereld van mobiliteit en betalen? 

Vul het contactformulier in, we laten u graag de onbegrensde mogelijkheden zien. 

Over XXImo
XXImo is het mobiliteitsplatform waarmee bedrijven al hun zaken rondom mobiliteit kunnen regelen. Binnen het platform kan het mobiliteitsbeleid volledig naar wens worden ingericht, per medewerker of per team. Bepaal reisbudgetten, selecteer vervoersopties, kies regio’s en bepaal declaratiemogelijkheden. Alles is in te stellen op basis van regels, u bepaalt!  

Medewerkers krijgen binnen de regels van het beleid volledige keuzevrijheid om elke dag hun reis naar behoefte samen te stellen. Met behulp van een slimme app en mobiliteitskaart krijgen zij toegang tot alle denkbare vervoersopties, van openbaar vervoer, deelvervoer en tanken, parkeren en e-laden. Zo bieden we grip en sturingsmogelijkheden aan werkgevers, en flexibiliteit en gemak aan medewerkers. Een win-win dus!