Ik wil graag maandelijks automatisch mijn tegoed laten opwaarderen in plaats van wekelijks, is dat mogelijk? (reguliere klanten)

Nee dat is helaas niet mogelijk. Ons systeem zal wekelijks bij u incasseren en uw tegoed aanvullen, dit is afhankelijk of er transacties zijn gedaan in deze week. U kunt er wel voor kiezen om de kaart niet via automatisch incasso te laten verlopen maar dat u zelf maandelijks de kaart van saldo voorziet middels zelfbetalingen. Hoe werkt dit:

Indien u voor 14:30 uur het bedrag overmaakt, zal het tegoed de volgende werkdag op uw kaart staan. Maakt u het bedrag na 14:30 uur over dan zal het tegoed op de tweede werkdag na de dag van betaling op uw kaart staan. Dit werkt als volgt:

  1. Bepaal de hoogte van het benodigde extra tegoed.
  2. Zoek het XXImo-klantnummer op. Dit is het 8-cijferige klantnummer wat op de voorkant van uw XXImo Mobility Card onder uw naam staat (dus niet het kaartnummer).
  3. Maak het bedrag over naar ABN Amro rekeningnummer IBAN NL92ABNA0504017500 t.n.v. XXImo B.V. BIC:ABNANL2A. Geef als omschrijving alleen het XXImo-klantnummer mee.

Bent u zo goed geholpen?

Terug naar overzicht