Hulphond Nederland

Hulphond Nederland is een organisatie die mensen met specifieke hulpvragen helpt door het inzetten van een hulphond. Denk aan mensen in een rolstoel, met epilepsie, maar ook met PTSS of jongeren met ernstige gedragsproblemen. Een hulphond voorkomt isolement en biedt hen nieuw perspectief. Hulphond Nederland gelooft in de kracht van samen sterk, net als XXImo.

Waarom Hulphond Nederland?
Wij, van XXImo, vinden Hulphond Nederland een fantastische organisatie die mensen die minder mobiel zijn en specifieke hulpvragen hebben helpt om zo mobiel mogelijk te blijven. XXImo weet ook hoe belangrijk mobiliteit voor mensen is en daarom vinden wij het van groot belang dat mensen die minder mobiel zijn, hierin geholpen worden. Jong & oud! Er zouden geen financiële drempels mogen bestaan voor aanvragers van een hulphond. Daarom sponsoren wij Hulphond Nederland.

Onze & uw bijdrage
Door middel van de medewerkers van Hulphond Nederland te voorzien in een XXImo Mobility Card, inclusief budget waarmee ze op onze kosten kunnen tanken, parkeren en gebruik kunnen maken van het OV, taxi en elektrisch laden, dragen wij ons steentje bij.

Ook stimuleren we onze partners om Hulphond Nederland te steunen. Zij kunnen hieraan bijdragen door middel van de dienst ‘Hulphond Nederland’ aan te zetten, voor €1,- per actieve kaarthouder/per maand. Het volledige bedrag gaat naar Hulphond Nederland. Wilt u ook Hulphond Nederland steunen? Lees hier hoe.

Samen gaan we ervoor het gevoel van vrijheid en mobiliteit te versterken voor mensen die het nodig hebben!