XXImo voor Grootzakelijk

Met XXImo bent u in staat te sturen op mobiliteitskosten en het gemak voor medewerkers te maximaliseren. Met de XXImo Mobility Card kunnen medewerkers gebruik maken van OV(abonnementen)OV-fietsOV-taxielektrisch ladendeelauto’s, Ubertanken en parkeren. Alles op 1 volledige gespecificeerde factuur.

 

Alles in één

Opzoek naar flexibiliteit, gemak, keuzevrijheid én kostenbesparing? Met XXImo kunnen mobiliteitsdiensten en budgetten per medewerker ingesteld worden. Kaarthouders kunnen alle kanten op en zelfs mobiliteitsdiensten delen, zoals Uber. Verbondenheid, daar zorgen wij voor. Net als voor de verwerking van de administratie!

 

Reizen met plezier

Alle kanten op, maar binnen het budget wat u als werkgever bepaalt. De keuzevrijheid in mobiliteit geeft een goed gevoel. Daarnaast is reizen met de Mobility Card zorgeloos. Vooraf een hotel boeken of een parkeerplek reserveren? Met de Mobility Card kan uw medewerker in principe alles maar het is net hoe u het instelt.

 

Vitaliteit stimuleren?

Wilt u uw medewerkers stimuleren meer te bewegen met één druk op de knop? Zorg er dan voor dat de dienst voor deelfietsen of -steppen aan staat. Zo is de kans groot dat uw medewerkers vitaler en tevredener zijn!
 

Zuiniger reizen

Wagenpark op de schop om zuiniger te reizen? Met XXImo reizen uw medewerkers duurzaam met OV, deelauto’s, -fietsen, -scooters of zelfs elektrisch. Er is zo veel mogelijk.

Milo

Milo, de all-in one Mobility app, plant, regelt en betaalt mobiliteit. Wat betekent dat? Alle beschikbare tankstations, parkeergarages, vergaderlocaties, laadpunten en autowasstraten worden getoond in de app. Milo navigeert er direct naar toe. Ook geeft Milo een actueel reisadvies op basis van de agenda, locatie, voorkeuren en verkeersinformatie.

Milo helpt bij de administratie

Milo toont alle transacties van uw Mobility Card en biedt de mogelijkheid hier een kostenplaats, klantnaam of privé/zakelijk vermelding aan toe te voegen. Deze data wordt online beschikbaar gesteld via Mijn XXImo. Geen gedoe meer met het handmatig verwerken van bonnetjes.

Meer weten?

Onze duurzame mobiliteitsoplossing sluit goed aan bij de specifieke wensen van diverse organisaties. Meer weten? Bel +31 30 304 0641 of laat uw gegevens achter op het contactformulier.