XXImo helpt besparen

Met XXImo besparen bedrijven en overheden op zakelijke kosten door het verlagen van tank- en parkeerkosten, korting op openbaar vervoer en maximalisatie van btw teruggave. Bovendien besparen zij op de verwerkingskosten van alle losse bonnetjes en declaratieformulieren. Met XXImo zijn losse bonnetjes verleden tijd. Lees meer.

Sturen op mobiliteitskosten 

De XXImo Mobility Card biedt keuzevrijheid en gebruiksgemak door het brede aanbod van diensten welke door de Mobility Manager per medewerker modulair aan- en uitgezet kunnen worden. Dit betekent autorisatie vooraf in plaats van declaratie achteraf.

Enerzijds bepaalt u per medewerker wat er met de XXImo Mobility Card is toegestaan, anderzijds heeft uw medewerker maximale keuzevrijheid in vervoersmiddelen en bepaalt zelf wat de beste manier is om van A naar B te reizen. Maar er wordt niets betaald zonder dat u hier vooraf toestemming voor heeft gegeven. U heeft de controle en bepaalt eventueel per werknemer afzonderlijk wat het specifieke budget bedraagt voor welke (mobiliteits)optie.

Kostenindicator

Alle transacties met XXImo worden getoond in Mijn XXImo en in de Milo app. Kaarthouders kunnen deze transacties simpel labelen als zakelijk, privé of woon-werk kosten en aangeven of deze gemaakt zijn voor specifieke klanten, kostenplaatsen of projecten. De labels worden door XXImo gerapporteerd in de factuur specificatie op Mijn XXImo en de data uitwisseling met onze klanten, zodat alle kosten simpel aan de juiste klant, project of kostenplaats kunnen worden gekoppeld in de boekhouding. XXImo levert ook een databestand aan uw salarisadministratie of verwerker om privé transacties te kunnen verrekenen met uw medewerkers. Lees meer over de kostenindicator.

Uitgebreide rapportage mogelijkheden

De rapportage mogelijkheden van XXImo zijn zeer uitgebreid. U ontvangt standaard de meest noodzakelijke rapporten, maar er zijn op verzoek en in overleg met u ook maatwerkrapportages mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan gebruiksrapportages van het kaartgebruik buiten werktijd, gebruik van de kaart bij niet aangesloten XXImo-tankstations, afwijkend gedrag van kaarthouders, enzovoort.

Op de koffie

Heeft u interesse in XXImo voor uw bedrijf dan brengen wij u graag in contact met één van onze Mobility Consultants. Hij of zij zal u helpen met het maken van de juiste keuzes en het aanvragen van de XXImo Mobility Cards. We kunnen u bijvoorbeeld ondersteunen door het geven van workshops over het instellen en gebruik van XXImo, het helpen met invullen van de speciaal ontwikkelde XXImo-adviesmodule of door gewoonweg werk uit handen te nemen. Met één aanspreekpunt zorgen wij ervoor dat XXImo op een zo efficiënt mogelijke manier wordt geïmplementeerd bij uw bedrijf.