Accepteer XXImo Cards en verhoog uw omzet!

 

Omzet verhogen zonder extra inspanning? Ja, zeker!

Met de acceptatie van XXImo Cards opent u deuren voor een groot aantal XXImo kaarthouders. Zij kunnen direct gebruik maken van uw diensten en/of producten, zonder dat u extra inspanningen hoeft te verrichten.

Bovendien wordt u – indien gewenst – bij onze kaarthouders extra onder de aandacht gebracht door marketingactiviteiten en de locatievinder in onze Milo app.

 

Gemakkelijk en veilig betalen

Contactloos of ‘gewoon zoals vroeger’ betalen, het kan allemaal. XXImo streeft naar veilige en betrouwbare transacties. Dit wordt ondersteund door de EMV-chip in de kaart waardoor er minder risico is op fraude en skimming (kopiëren van de magneetstrip).

 

Directe, snelle en gegarandeerde betaling

Geen extra tussenpartijen. U kent de werkwijze van uw huidige Visa betaalpartner en dat blijft zo. Gegarandeerde betalingen zijn gewaarborgd door Visa.

 

Geen gedoe of extra kosten met nieuwe contracten

De XXImo Cards zijn onderdeel van het VISA-netwerk. Heeft u VISA al geaccepteerd als betaalmogelijkheid? Dan heeft u geen extra aansluitkosten. De betalingen lopen via uw huidig betaalpartner. Gewoon vertrouwd. Heeft u VISA nog niet opgenomen als betaaloptie? Dan helpen we u graag hierbij.

 

Interesse of meer weten? Neem dan contact met afdeling Acceptatie Netwerk via het invulformulier aan de linkerkant van de pagina. Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.