XXImo in 4 stappen

MKB NL
XXImo - MKB NL

XXImo helpt besparen

Met XXImo besparen bedrijven en overheden op zakelijke kosten door het verlagen van tank- en parkeerkosten, korting op openbaar vervoer en maximalisatie van btw teruggave. Bovendien besparen zij op de verwerkingskosten van alle losse bonnetjes en declaratieformulieren. Met XXImo zijn losse bonnetjes verleden tijd. Wist u dat onderzoek van KPMG heeft uitgewezen dat de gemiddelde verwerking van een declaratie € 7,- kost? Met XXImo bespaart u direct op deze kosten. Lees meer.

Iedere medewerker zijn eigen mobiliteitsopties

Iedere medewerker heeft zijn eigen mobiliteitsbehoeften. De een zit bijvoorbeeld veel in de auto, de ander reist liever met het openbaar vervoer en een derde kiest per reis welke vervoersoptie op dat moment het meest geschikt is. Met XXImo bepaalt u per medewerker van welke mobiliteitsopties hij of zij gebruik mag maken. De administrator van uw bedrijf heeft de mogelijkheid om via de selfservice website ‘Mijn XXImo’ per medewerker diensten aan of uit te zetten en een budget toe te kennen. Zo biedt u uw medewerkers keuzevrijheid in alle soorten van vervoer en behoudt u zelf alle controle.

Ter ondersteuning van het gebruik van de XXImo Mobility Card hebben XXImo-kaarthouders via de selfservice website ‘Mijn XXImo’ of de gratis Milo app altijd inzicht in hun saldo, hun actieve mobiliteitsopties, hun transacties (alleen ‘Mijn XXImo’) en het XXImo-netwerk. Onderweg is gebruik te maken van ‘XXImo in de buurt’ om te zien waar de dichtstbijzijnde locaties te vinden zijn. Dit kan met de Milo app, via ‘Mijn XXImo’ of de uitgebreide XXImo-locator.

Kostenindicator

Alle transacties met XXImo worden getoond in de ‘Mijn XXImo’ portal. Kaarthouders kunnen deze transacties simpel labelen als zakelijk, privé of woon-werk kosten en aangeven of deze gemaakt zijn voor specifieke klanten, kostenplaatsen of projecten. De labels worden door XXImo gerapporteerd in de factuur specificatie op ‘Mijn XXImo’ en de data uitwisseling met onze klanten, zodat alle kosten simpel aan de juiste klant, project of kostenplaats kunnen worden gekoppeld in de boekhouding. XXImo levert ook een databestand aan uw salarisadministratie of verwerker om privé transacties te kunnen verrekenen met uw medewerkers. Lees meer over de kostenindicator.

XXImo op maat

XXImo is helemaal op maat van uw mobiliteitsbudget en -wensen. Stel zelf alvast uw eigen XXImo-pakket samen! Klik hier.