XXImo voor MKB

Opzoek naar het beste voor uw medewerker? In het kader van Goed Werkgeverschap heeft XXImo het juiste middel. Met de Mobility Card heeft uw medewerker of collega meer keuzevrijheid, flexibiliteit en gemak. Als werkgever behoudt u hierover de controle. U bepaalt per medewerker welke mobiliteitsdiensten voor welk budget gebruikt kunnen worden.

 

Verantwoordelijkheid en vertrouwen geven

Verantwoordelijkheid en vertrouwen geven: één van de voorwaarden van Goed Werkgeverschap. Met een vooraf ingesteld budget door u als werkgever, krijgt uw medewerker het vertrouwen en de verantwoordelijkheid het juist te besteden. Het mobiliteitsbudget is per medewerker en per dienst in te stellen.

 

Reizen met plezier

Een andere voorwaarde van Goed Werkgeverschap is plezier. Met de Mobility Card van XXImo reizen u en uw medewerkers met plezier en zonder zorgen. De keuzevrijheid in mobiliteit geeft een goed en vrij gevoel. Zo kan iemand kiezen voor Openbaar Vervoer en de OV-fiets, terwijl een ander kiest voor een deelauto en elektrisch rijden. En u behoudt de controle! Meer werkplezier, meer productiviteit.

 

Kostenbesparend

XXImo helpt besparen. Zo kunt u sturen op tankkosten of andere mobiliteit. Met XXImo bespaart u op kosten van het verwerken van bonnetjes en declaratieformulieren. Daarbij maximaliseert u btw-teruggave door de specificatie van btw op één factuur.

 

Milo

Milo, de all-in one Mobility app, plant, regelt en betaalt mobiliteit. Wat betekent dat? Alle beschikbare tankstations, parkeergarages, vergaderlocaties, laadpunten en autowasstraten worden getoond in de app. Milo navigeert er direct naar toe en u betaalt met de app. Ook geeft Milo een actueel reisadvies op basis van de agenda, locatie, voorkeuren en verkeersinformatie. Te laat komen is verleden tijd.

Milo helpt bij de administratie

Milo toont alle transacties van uw Mobility Card en biedt de mogelijkheid hier een kostenplaats, klantnaam of privé/zakelijk vermelding aan toe te voegen. Deze data wordt online beschikbaar gesteld via Mijn XXImo. Geen gedoe meer met het handmatig verwerken van bonnetjes.

Meer weten?

Onze duurzame mobiliteitsoplossing sluit goed aan bij de specifieke wensen van diverse bedrijven. Meer weten? Bel +31 30 202 45 80 of laat uw gegevens achter op het contactformulier.