XXImo is dé mobiliteitsoplossing voor overheden

Met onze mobiliteitsoplossing bent u als organisatie in staat te sturen op kosten en het gemak voor medewerkers te maximaliseren. Met de XXImo Mobility Card kunnen medewerkers gebruik maken van OV(abonnementen), OV-fiets, OV-taxi, elektrisch laden, deelauto’s, Uber, tanken en parkeren. Alles op 1 volledige gespecificeerde factuur.

Maximaal ontzorgen

XXImo biedt flexibiliteit en gebruiksgemak door het brede aanbod van mobiliteitsopties die door de organisatie per medewerker aan- en uitgezet kunnen worden. Dit betekent autorisatie vooraf in plaats van declaratie achteraf.

XXImo. De duurzame mobiliteitsoplossing voor overheden

XXImo helpt bij het verduurzamen van uw organisatie. Door bijvoorbeeld het reduceren van het aantal km’s, door alternatieve mobiliteitsopties aantrekkelijker te maken. Zo kan met de XXImo Mobility Card betaald worden voor OV(abonnementen), OV-fiets, OV-taxi, Uber, deelauto’s en elektrisch laden.

Bewezen concept

De XXImo Mobility Card is een bewezen concept voor overheden. XXImo optimaliseert de mobiliteit van o.a. Jeugdbescherming regio Amsterdam, Gemeente Nijmegen, Gemeente Heerhugowaard, Gemeente Bergen op Zoom en Provincie Overijssel.

Sturen op kosten

XXImo stelt overheden in staat om het reisgedrag van de medewerkers te sturen in de gewenste richting, zowel met betrekking tot kosten als CO2-reductie. Bonnetjes en declaratieformulieren zullen tevens tot het verleden behoren waardoor indirecte proceskosten significant worden verlaagd.

Milo. De persoonlijke reis-assistent voor medewerkers

Met de Milo app maakt XXImo het ook uw medewerkers gemakkelijk. Zo hebben zij altijd inzicht in hun eigen mobiliteitsbudget, kunnen ze reisadvies opvragen en (kosten)referenties toevoegen aan de transacties.

Tender of aanbesteding?

Onze duurzame mobiliteitsoplossing sluit goed aan bij de specifieke wensen van diverse overheden. Barend Timmermans, praat u graag bij over de laatste ontwikkelingen. Bel 073 – 615 63 70 of laat uw gegevens achter op het contactformulier.