XXImo is dé mobiliteitsoplossing voor overheden

Met onze mobiliteitsoplossing bent u in staat te sturen op kosten en het gemak voor medewerkers te maximaliseren.  Met de XXImo Mobility Card kunnen medewerkers gebruik maken van diverse mobiliteitsdiensten. Precies wat past bij uw medewerker!

Organisatie verduurzamen? XXImo helpt

Snel, makkelijk en comfortabel van A naar B kunnen reizen is met XXImo een feit. Het brede aanbod van mobiliteitsopties kunnen door de beheerder per medewerker aan- en uitgezet worden. Dit betekent autorisatie vooraf in plaats van declaratie achteraf.

Verminder of voorkom autorijden en stimuleer uw medewerkers met alternatieve en duurzame mobiliteitsopties. Zo kan met de XXImo Mobility Card betaald worden voor OV(abonnementen), OV-fiets, OV-taxi, Uber, deelauto’s en elektrisch laden.

 

Sturen op kosten

XXImo stelt overheden in staat om het reisgedrag van de medewerkers te sturen in de gewenste richting, zowel met betrekking tot kosten als CO2-reductie. Bonnetjes en declaratieformulieren behoren tot de verleden tijd en verwerkingskosten worden verlaagd. Meer weten?

 

Milo helpt bij de administratie

Met de Milo app maakt XXImo het ook uw medewerkers gemakkelijk. Milo plant, regelt en betaalt mobiliteit. Zo hebben medewerkers altijd inzicht in hun eigen mobiliteitsbudget en krijgen reisadvies.

Milo toont alle transacties van uw Mobility Card en biedt de mogelijkheid hier een kostenplaats, klantnaam of privé/zakelijk vermelding aan toe te voegen. Deze data wordt online beschikbaar gesteld via Mijn XXImo. Geen gedoe meer met het handmatig verwerken van bonnetjes.

 

Verschillende overheden waren u al voor!

Jeugdbescherming regio Amsterdam, Gemeente Nijmegen, Gemeente Heerhugowaard, Gemeente Bergen op Zoom en Provincie Overijssel maken al optimaal gebruik van de XXImo Mobility Card! XXImo draagt graag een steentje bij aan het verduurzamen van mobiliteit.
 

Tender of aanbesteding?

Onze duurzame mobiliteitsoplossing sluit goed aan bij de specifieke wensen van diverse overheden. Meer weten? Bel +31 30 304 0641 of laat uw gegevens achter op het contactformulier.