Er is een groeiende behoefte aan flexibele mobiliteitsoplossingen onder medewerkers. Ook bij u merkbaar?

Mobiliteit groeit en leidt tot steeds meer problemen. Investeringen in infrastructuur vormen volgens experts slechts een deel van de oplossing. Ervaringen uit het verleden leren dat meer infrastructuur meer mobiliteit oproept en na korte tijd leidt tot meer of nieuwe knelpunten.

Reizen buiten de spits is comfortabeler en sneller met alle vervoermiddelen. Ook fietsen en lopen door drukke winkelgebieden is ontspannen buiten de drukste momenten. Het probleem ligt dan ook niet bij de capaciteit van de infrastructuur, maar bij het moment dat we hier gelijktijdig gebruik van maken. Knelpunten zijn werk-, college- en openingstijden van winkels, kinderopvang, scholen en overige plekken waar wij dagelijks naartoe moeten. Sturen op kosten door bijvoorbeeld ‘rekeningrijden’, ‘spitsmijden’ en ‘dalurenkorting’ kan helpen om deze piekmomenten af te zwakken.

Steeds meer organisaties zoeken een vorm van flexibiliteit waarbij individuele mobiliteitsoplossingen steeds belangrijker worden. Medewerkers willen geen generieke oplossing, maar hebben behoefte aan een passende oplossing, zoals MaaS, ‘Mobility as a Service’. Met deze op-maat-service ondersteunt u uw medewerkers en toont u als organisatie ‘goed werkgeverschap’ in een arbeidsmarkt die als gevolg van een bloeiende economie enorm in beweging is.

XXImo biedt u de ultieme MaaS-oplossing. Gaat uw organisatie de uitdaging aan?

Overheden en non-profit organisaties bevinden zich meestal in de stedelijke gebieden en zorgen voor een groot deel van de mobiliteitsbewegingen. Deze organisaties kunnen als eerste stappen zetten naar nieuwe en flexibele mobiliteitsvormen. Daarnaast kunnen overheden invloed uitoefenen op die momenten.

Wij komen graag in contact met organisaties die nieuwe wegen, zoals ‘Mobility as a Service’, durven te bewandelen en samen met ons op zoek gaan naar de beste oplossing voor uw medewerkers. WKR-proof en zonder gedoe met bonnetjes en declaratieformulieren.

Gaat u deze uitdaging met ons aan?
Vraag een vrijblijvend advies aan bij ons team van Mobility Consultants. Zij praten u graag bij over de laatste ontwikkelingen. Ook kunnen zij u ondersteunen bij het opzetten van een tenderdocument. Bel +31 30 202 45 80 of laat uw gegevens achter via het contactformulier.