De meest geavanceerde mobiliteitsoplossing onder uw eigen merk

Als mobiliteitsleverancier wordt het u mogelijk gemaakt om de meest geavanceerde mobiliteitskaart van Europa onder uw eigen merk uit te geven. Zowel de mobiliteitskaart als Mijn XXImo als ook de gratis Milo app kunnen worden uitgegeven in de look-and-feel van uw bedrijf.

Flexibiliteit in vervoer

Ondersteunt u uw klanten op het totale vlak van mobiliteit? De XXImo Mobility Cards maken het mogelijk om steeds weer te kiezen voor de meest efficiënte vorm van vervoer. Met één en dezelfde oplossing wordt gekozen voor auto, trein, tram, bus, metro, taxi, vliegtuig of de fiets. Maar ook uitgaven rondom de mobiliteit, zoals hotel, horeca of vergaderlocaties. Alle transacties worden verzameld op één maandelijkse btw-factuur.

Integratiemogelijkheid aangepast aan eigen werkprocessen

XXImo maakt het mogelijk om een keuze te maken uit verschillende vormen van integratie/implementatie. Zo kunt u werken in Mijn XXImo, waarbij de Mobility Manager de kaarten aanvraagt en eventuele wijzigingsverzoeken uitvoert. U kunt ook kiezen voor de integratie van systemen waarbij de aanvragen direct vanuit uw eigen bedrijfssysteem worden doorgestuurd naar XXImo. Hiermee wordt het mogelijk om grote kaartaantallen in één keer ons aan te vragen.

Wie neemt het factureren voor zijn rekening?

XXImo levert aan u iedere maand een overzicht van alle transacties. Dit overzicht is gesorteerd op klant en vervolgens kaarthouder. Op basis van deze overzichten bent u in staat om zelfstandig uw factuur per klant samen te stellen.

Het is, op verzoek, ook mogelijk dat XXImo de facturatie aan uw klant(en) verzorgt.

Tarieven

De tarieven voor de verschillende XXImo diensten en producten kunt u vinden op onze tarievenpagina, klik hier.