Bespaar brandstofkosten met XXImo Mobility Cards

Niemand wil de hoofdprijs betalen voor een volle tank. Met XXImo heeft u dit zelf in de hand. U bespaart eenvoudig op brandstofkosten door uw werknemers bewust te laten tanken, dit kan soms oplopen tot grote besparingen op brandstof tot wel € 8,- per tankbeurt.  

Heeft u zicht op het tankgedrag van uw werknemers en weet u of uw werknemers prijsbewust tanken? Met XXImo zit u als werkgever aan het stuur. U bepaalt in welke prijscategorie en voor welk budget uw werknemers kunnen tanken. Met XXImo stuurt u op de prijs van tankstations en niet op de locaties. Waarom zou u snelwegstations blokkeren als uw mensen ook daar met korting kunnen tanken? Alle transacties kunt u online terugzien en worden overzichtelijk meegenomen op uw maandelijkse btw-verzamelfactuur geschikt voor 100% btw-teruggave. Bent u benieuwd wat u kunt besparen aan brandstofkosten?

Om te bewijzen dat XXImo u de grootste brandstofbesparing oplevert, krijgt u van ons een gratis besparingsanalyse. Heeft u toch een aanbieder gevonden die voordeliger is? Dan ontvangt u van ons een gratis iPad*. Vraag de analyse direct aan!

De voordelen van tanken met XXImo

  • Tanken bij 83% van alle Nederlandse tankstations
  • Sturen op kosten in plaats van tanklocaties
  • Gegarandeerd minimaal 5 ct per liter korting op de pompprijs bij 75 ‘A-snelweg’ tankstations
  • Geen gedoe meer met bonnetjes en declaraties
  • Tanken van premium brandstoffen is automatisch geblokkeerd
  • De dichtstbijzijnde tankstations vindt u in de gratis Milo app
  • De XXImo Mobility Card kan ook gebruikt worden bij duizenden tankstations in Europa.
  • XXImo is welkom bij alle tankstations van  TinQ, Gulf, Esso, Tango, Esso Express, OK, De Haan, Amigo, Total Express en BP Express, Tank S, Lukoil, Elan, Argos en bij een beperkt aantal locaties van BP en Shell.

 

* Op basis van transactiedata van een Multibrand tankpas, data niet ouder dan één jaar. Vergelijking op basis van gemiddelde korting per liter ten opzichte van de landelijke adviesprijs. Dit is een tijdelijke actie. XXImo behoudt zich het recht voor de ingezonden data te valideren.