Work&Go – de mobiliteitskaart voor ZZP

Een verzameling van verschillende betaalkaarten en stapels bonnetjes zijn met XXImo verleden tijd. Als ondernemer wilt u bovendien niet uw tijd verdoen met administratie, dat doen wij wel voor u. We ontzorgen en bieden vrijheid en gemak, zonder bonnetjes. Dat is Work&Go, de zakelijke alles-in-1 mobiliteitskaart speciaal voor ZZP. Vraag Work&Go direct aan.

Meer dan een tankpas voor ZZP

Work&Go is zoveel meer dan een tankpas voor ZZP. Met de Work&Go mobiliteitskaart voor ZZP kun je alle kanten op; Greenwheels, car2go, OV-fiets, UBER, mobiel parkeren op straat etc. Met Work&Go kan je, letterlijk, alle kanten op. Met één keer per maand één btw-verzamelfactuur. Dat bespaart tijd, gedoe en geld. Bovendien spaar je al treinend in de daluren voor bestedingen in één van de vele horecazaken op NS-stations.  Vraag Work&Go direct aan.

Geen bonnetjes, maandelijks één btw-verzamelfactuur

Via ‘Mijn XXImo’ heeft u dagelijks een overzicht van alle transacties, uitgaven en kosten. Deze mobiliteitskosten worden maandelijks verzameld op één factuur die u kunt gebruiken voor uw btw-opgave. Geen gedoe met declaraties en bonnetjes, één duidelijk overzicht voor in uw administratie. Alle op de factuur gespecificeerde btw is 100% aftrekbaar.  Vraag Work&Go direct aan