Missie & visie

Missie

We leveren flexibele en gebruiksvriendelijke oplossingen om multimodale zakelijke mobiliteit te ondersteunen door het combineren van ons aanbod met nieuwe technologieën en een uitstekende klantenservice.

 

Visie

De behoeften van zakelijke reizigers veranderen, er is steeds meer behoefte aan flexibiliteit en keuzevrijheid. Mono oplossingen bieden onvoldoende flexibiliteit. Multi modaal reizen biedt de voordelen van openbaar vervoer, parkeren, fietsen en deelfietsen, auto delen, auto huren, oplaadpalen, taxidiensten, een tankbeurt en  huurmogelijkheden. Ketenmobiliteit helpt ook om de kwaliteit van leven te verbeteren, is minder vervuilend en draagt bij aan het oplossen van file- en parkeerproblemen.
Om alle flexibele mogelijkheden goed te kunnen beheren is een platform nodig dat op het individu gesneden oplossingen kan ondersteunen, voldoende controleopties heeft om misbruik te voorkomen en de last van een maandelijkse declaratiestroom met enveloppen vol bonnetjes te voorkomen. Om gebruiksgemak te optimaliseren is dat platform natuurlijk 24/7 online beschikbaar via web, apps en mobiele websites en is de servicedesk zeven dagen per week beschikbaar voor persoonlijk contact.