Wij zoeken collega's. Check onze vacatures op https://www.xximo.nl/werken-bij-xximo/

Persbericht: Alphabet verlengt samenwerking met XXImo

10 december 2018

Aartselaar, 9 november 2018 – De samenwerking met XXImo werd door Alphabet verlengd. Voor het aanbieden van een mobiliteitskaart aan haar klanten in België blijft Alphabet een beroep doen op XXImo Mobility.

Met de mobility card en app van XXImo kunnen verschillende vormen van zakelijk reizen efficiënt beheerd en betaald worden. Geb

Alphabet Mobility Card

ruikers kunnen met de kaart onder meer parking, openbaar vervoer, taxi, deelauto’s, scooters en fietsen en carwash betalen. Tanken kan ook bij 98% van de Belgische tankstations. Wagenparkbeheerders ontvangen nadien een factuur met een gedetailleerd overzicht van de verschillende kosten en BTW per gebruiker.

In 2016 startte Alphabet reeds met het aanbieden van de mobility card aan haar klanten om in te spelen op de veranderende mobiliteitsbehoeften. De mobility card maakt integraal deel uit van het product AlphaFlex, waarmee bedrijven verschillende vervoersmiddelen kunnen aanbieden aan hun medewerkers, binnen een voorop vastgesteld budget. Zo kunnen bedrijfswagen, fiets en/of mobility card naadloos met elkaar gecombineerd worden.

“We hechten veel belang aan ons partnership met XXImo. Net zoals Alphabet is XXImo een bedrijf dat innovatief blijft door hun mobiliteitsaanbod permanent te optimaliseren en uit te breiden,” aldus Erik Swerts, Managing Director Alphabet Belgium. “Deze verlengde samenwerking zorgt ervoor dat we onze klanten passende mobiliteitsoplossingen kunnen blijven aanbieden, onder meer in het kader van het mobiliteitsbudget van de overheid.”

Patrick Bunnik, CEO van XXImo voegt hier nog aan toe: “Wij zijn er trots op dat Alphabet haar klanten ook in de toekomst blijft voorzien van onze app en betaalkaarten om het snel groeiend aanbod van verschillende vormen van mobiliteit optimaal te plannen, betalen en administreren. Wij werken graag samen met het team van Alphabet in België.

De formule bleek een succes, want de afgelopen jaren kozen verschillende bedrijven ervoor om hun werknemers de mobility card aan te bieden. Ook in de toekomst zal Alphabet samenwerken met XXImo om deze mobility card te blijven opnemen in haar mobiliteitsaanbod.

Over Alphabet
Als één van de marktleiders voor zakelijke mobiliteit in Europa helpt Alphabet bedrijven om hun wagenpark op een efficiënte en duurzame manier te beheren. Alphabet werd in 1997 opgericht als een divisie van BMW Group en heeft sindsdien een brede kennis verworven op het gebied van internationaal wagenparkbeheer en operationele leasing. De uitgebreide dienstverlening omvat zowel advies als financiering. Om aan de specifieke eisen van bedrijven te voldoen, zijn Alphabets zakelijke mobiliteitsoplossingen op maat gemaakt.
Met een portefeuille van meer dan 680.000 voertuigen van alle merken in 24 landen is de organisatie één van de vier belangrijkste spelers op de markt. In België beheert Alphabet vandaag meer dan 52.000 voertuigen, eveneens goed voor een plaats in de top 3.
Met haar expertise en technologie loopt Alphabet voorop op het gebied van Advanced Mobility Solutions: AlphaElectric biedt bedrijven uitgebreide eMobility-oplossingen, terwijl AlphaCity een kostenbesparende Corporate Car Sharing regeling biedt en AlphaFlex bedrijven toelaat om een mobiliteitsbudget te integreren. Onze handige app AlphaGuide biedt onze bestuurders de ideale hulp onderweg. Meer informatie vindt u op www.alphabet.be.

Over XXImo
XXImo, opgericht in 2011, biedt zijn gebruikers een digitaal platform aan waar ze alle vormen van zakenreizen kunnen plannen, beheren en betalen. XXImo stelt zich ten doel om mobiliteit makkelijk te maken – niet alleen voor de reiziger, maar ook voor de medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de financiële verwerking van de uitgaven. XXImo biedt oplossingen bij het tanken, het factureren, het sharen van auto’s en fietsen, en het betalen van wegentol en parkeerkosten, en biedt gebruikers ook de mogelijkheid om op een vlotte manier het openbaar vervoer of taxi’s te gebruiken en om vergaderzalen, hotels en vluchten te boeken. XXImo stelt een de intelligente Milo app ter beschikking voor het plannen, het maken van de vervoerskeuze en het optimaliseren van de reis. Alle transacties die via XXImo worden geregeld, worden op één gedetailleerde factuur vermeld, die de werkgevers kunnen gebruiken voor hun btw-aangifte. Klanten van XXImo kunnen online instellen waar en waarvoor de kaart en app kan worden gebruikt, en uitgaven en regionale limieten per type transactie vastleggen. De aandelen van XXImo zijn in handen van Tendris Holding, Sodexo en het management.

Meer informatie vindt u op www.xximo.be

Contact

Voor meer informatie kan u contact opnemen met: Kirsten Major, Persrelaties, Alphabet Belgium 03 459 59 74 , kirsten.major@alphabet.be.

 

Terug naar overzicht