Wij zoeken collega's. Check onze vacatures op https://www.xximo.nl/werken-bij-xximo/

Hopper samen met XXImo op uitshirt FC Twente

03 februari 2015

Hoofdsponsor XXImo ondersteunt slimmer-reizeninitiatief van Natuur& Milieu

’s-Hertogenbosch, 3 februari 2015 – XXImo, hoofdsponsor van FC Twente, gaat een partnerschap aan met Hopper. Dit initiatief van Natuur & Milieu – in samenwerking met het ministerie van Infrastructuur & Milieu, Gazelle, KPN en Go About – zet Nederlanders aan tot slimmer reizen. Om hier uiting aan te geven speelt het eerste elftal van FC Twente de rest van het seizoen 2014/2015 met het Hopper-logo op de achterzijde van het uitshirt. Het nieuwe uitshirt is voor het eerst te zien tijdens de wedstrijd ADO Den Haag – FC Twente. Bij thuiswedstrijden is de Hopper-campagne ook op de digitale reclameborden langs het veld te zien.

Het doel van de Hopper-campagne is om mensen bewust te maken van de mogelijkheden van slim reizen om zo de milieubelasting en het aantal files terug te brengen. Via de campagnewebsite www.ikbenhopper.nl zien reizigers hoe ze zo slim mogelijk vanaf hun huis of werkplek kunnen reizen. Daarbij zijn alle mogelijke opties meegenomen: auto, trein, deelauto, fiets of bijvoorbeeld taxi. Deze volledige vrijheid in vervoer komt overeen met de visie van XXImo, dat via zijn mobiliteitsoplossing de drempel verlaagt om met een mix van vervoersmogelijkheden te reizen.

“We zijn zeer blij met het vertrouwen dat XXImo ons geeft. De prominente plek op het shirt van een aantrekkelijke vereniging als FC Twente zorgt ervoor dat de Hopper-campagne onder de aandacht komt van een enorm groot publiek”, zegt Olof van de Graag, directeur campagnes bij Natuur & Milieu.“Voor het bereiken van onze doelstellingen is het zaak om zo veel mogelijk mensen slimmer te laten reizen. De samenwerking met XXImo en FC Twente draagt daar absoluut aan bij.”

“XXImo staat volledig achter de Hopper-campagne. Het initiatief laat zien dat slim reizen heel gewoon en zeer eenvoudig is. Door onze plek achterop het shirt voor de komende uitwedstrijden af te staan aan Hopper, maken we Nederlanders hier nog bekender mee”, zegt Patrick Bunnik, CEO van XXImo. “Miljoenen mensen komen via de uitshirts en boarding langs het veld in aanraking met de Hopper-campagne. En het product van XXImo helpt zakenreizigers om zelf een actieve Hopper te worden.”

“XXImo is na bijna twee jaar sponsoring van FC Twente een steeds bekendere naam geworden. Daarnaast geeft het bedrijf volop ruimte aan maatschappelijke initiatieven. Eerder al met het Wereld Natuur Fonds en nu met Hopper”, zegt Joop Munsterman, voorzitter van FC Twente.

Meer informatie over de Hopper-campagne is te vinden op www.ikbenhopper.nl. Meer over XXImo: www.xximo.nl.


 

Over XXImo

XXImo biedt een nieuwe en unieke mobiliteitsoplossing voor de zakelijke reiziger. XXImo maakt het mogelijk om al het zakelijke verkeer te plannen, te administreren en te betalen. Met XXImo bepaalt een werknemer zelf wat de beste manier is om van A naar B te reizen. Alleen met de auto, met de auto én het openbaar vervoer of een combinatie van taxi, fiets en openbaar vervoer. Daarnaast kan een werknemer een hotel of vergaderlocatie boeken en betalen met XXImo. Het is de eerste mobiliteitsoplossing waarmee gebruikers zakelijke reizen betalen op basis van een vooraf ingesteld ‘reismenu’. Dit menu bepaalt een werkgever of zzp’er zelf. Zo is al het woon-, werk- en zakelijke verkeer eenvoudig in te plannen zonder vooraf iets vast te leggen. U beslist en bent vrij om elke reis op maat in te richten. Simpel, milieubewust en onafhankelijk.

Het gedoe met bonnetjes, declaraties en vooraf reserveren van mobiliteitsdiensten is voorgoed verleden tijd. Alle transacties met XXImo komen op één gespecificeerde verzamelfactuur te staan. Deze factuur kunnen werkgevers gebruiken voor hun btw-opgave. XXImo betekent een stuk minder administratief werk met financieel voordeel als gevolg. XXImo is op veel gebieden vooruitstrevend. Ook wat betreft duurzaamheid. Op een persoonlijke XXImo-pagina krijgt een werkgever inzicht in de CO2-uitstoot van alle reisbewegingen van alle medewerkers. Meer informatie is te vinden op www.xximo.nl en www.xximo.com.

Contactgegevens
LVTPR
Charly Lammers van Toorenburg
030-6565070

 

03-02-2015

Terug naar overzicht