Wij zoeken collega's. Check onze vacatures op https://www.xximo.nl/werken-bij-xximo/

Innovatietraject Android Auto in samenwerking met E-sites

28 april 2021

Samen met onze ontwikkelpartner E-sites zijn we een innovatietraject gestart voor Android Auto. Hiermee kan u straks onze Milo app niet alleen via uw smartphone bedienen, maar ook via het dashboard van het besturingssysteem van uw auto.

Met onze Milo app kunnen zakelijke reizigers onder andere zorgeloos tanken bij de aangesloten tankstations, hun auto elektrisch laden en parkeren. De app laat precies zien waar de dichtstbijzijnde gecontracteerde tankstations zich bevinden en navigeert u daarnaartoe. Met de Milo app kunt u bovendien mobiel parkeren in Nederland en België. U start, stopt en betaalt de parkeeractie in de app. Een aparte app voor mobiel parkeren is dus verleden tijd.

Tijdens dit innovatietraject hielden we focus op twee elementen: parkeren en Points of Interest (POI’s: aangesloten tankstations, laadpalen, etc.) zoeken en daar naartoe navigeren via Android Auto.

Na een aantal succesvolle tests geven we nu een vervolg aan dit traject en ontwikkelen en implementeren we de functionaliteiten verder. Lees hier de volledige case op de website van E-Sites.

Terug naar overzicht