Wij zoeken collega's. Check onze vacatures op https://www.xximo.nl/werken-bij-xximo/

Met XXImo onderweg – Carwash

23 december 2021

In de serie ‘met XXImo onderweg’ nemen we u mee op een multimodale reis. In deze serie vertellen wij u meer over de gemakkelijke mobiliteitsdiensten van XXImo. En dat zijn er veel! Deze keer: de Carwash.

Rijden uw medewerkers met de bedrijfs- of leaseauto naar een opdrachtgever, klant, prospect of leverancier? In alle gevallen wilt u natuurlijk dat uw medewerkers met een schone auto komen voorrijden. Een schone auto is immers een visitekaartje van uw bedrijf.

Bovendien is het regelmatig schoonmaken ook beter voor de auto. Vuil op de autolak kan schade veroorzaken, net als vuil onder de auto. In de zomer zijn insecten en stof slecht voor uw autolak, in de winter is het oppassen geblazen met modder en pekel. Met een regelmatige wasbeurt houdt u de auto in conditie en kunt u extra onderhoudskosten, die door vuil en pekel worden veroorzaakt zoveel mogelijk voorkomen.

 

De autowasstraat: tijdbesparend en aandacht voor het milieu

Moeten uw medewerkers dan zelf aan de slag met emmer en spons? Welnee! Laat hen gebruik maken van een professionele autowasstraat. Een auto wassen in de wasstraat scheelt veel tijd en de auto wordt schoner. De hoge druk en vaak milieuvriendelijke wasmiddelen zorgen voor een diepere, grondige reiniging. Hiernaast wordt het water vaak opgevangen, gezuiverd en hergebruikt en dat is beter voor het milieu. Een win-win dus.

 

Maak het uw medewerkers gemakkelijk met XXImo Carwash

Staat de dienst ‘Carwash’ aan, dan kan de XXImo mobiliteitskaart worden gebruikt bij elke wasstraat waar Visa als betaalmiddel wordt geaccepteerd. In de handige Milo app van XXImo kunnen uw medewerkers in heel de Benelux zoeken naar alle dichtstbijzijnde wasstraten waar met XXImo kan worden betaald. Met de XXImo mobiliteitskaart kunnen zij in ieder geval terecht bij alle vestigingen van ANAC, de Walvis, Washin7, The Wash en Loogman. Autowasstraat uitgezocht en direct navigeren naar de waslocatie met Milo? Jazeker, ook dat kan!

Maak het uw medewerkers gemakkelijk om hun zakelijke auto te wassen en zij komen altijd met een schone auto voorrijden. Fijn voor uw medewerkers én precies zoals u het graag wilt zien.

 

Alle wasbeurten samen met alle andere mobiliteitsdiensten op één factuur

Alle wasbeurten komen overzichtelijk op één btw-factuur te staan, samen met alle andere mobiliteitsdiensten, zoals tanken of parkeren. Gedoe met bonnetjes en declareren is verleden tijd! Heel fijn, want dat scheelt tijd en geld.

 

Overtuigd van het gemak van XXImo en ook graag Carwash toevoegen op uw XXImo mobiliteitskaart? Neem dan contact met ons op, we vertellen u er graag meer over.

Andere artikelen in deze serie:

Met XXImo onderweg: de OV-fiets
Met XXImo onderweg: P+R parkeren
Met XXImo onderweg: taxi
Met XXImo onderweg: de deelauto

 

 

Terug naar overzicht