Wij zoeken collega's. Check onze vacatures op https://www.xximo.nl/werken-bij-xximo/

Met XXImo onderweg – De deelfiets

13 april 2022

In de serie ‘met XXImo onderweg’ nemen we u mee op een multimodale reis. Met XXImo kunt u gebruikmaken van alle vormen van vervoer. We vertellen u er graag meer over. Deze keer: de deelfiets

Duurzaam reizen en vitale medewerkers. Twee belangrijke onderwerpen waar menig bedrijf mee bezig is. Staan deze onderwerpen bij u op de agenda, dan gaat het ook al snel over het stimuleren van het gebruik van de fiets bij uw medewerkers. Fietsen is gezond, goedkoop én een milieuvriendelijke manier van reizen. Stapt u regelmatig op de fiets, dan voelt u zich gelukkiger en fitter. Fietsregelingen maken het aantrekkelijk om vaker te fietsen. Heeft u een XXImo Mobility Card op zak, dan stapt u ook gemakkelijk op de deelfiets.

Voordelen

  • Fietsende medewerkers voelen zich gelukkiger en fitter
  • Fietsen draagt bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen van het bedrijf
  • De deelfiets is een fijne oplossing voor de last mile of korte afstanden
  • Eén oplossing voor deelfietsen bij meerdere deelfiets aanbieders
  • Combineer de deelfiets met de mobiliteitskaart
  • Deelfietsen zijn nieuw, worden goed onderhouden en zijn vaak elektrisch. Dat is comfortabel fietsen, zonder gedoe van reparaties en onderhoud
  • Alle kosten aan het eind van de maand op uw XXImo-factuur

Welke deelfietsen kunt u huren met XXImo?

Stap eenvoudig op de deelfietsen van Donkey Republic, Go About, Nextbike, Tier, Go Sharing of Lime. Dat is een heel rijtje! Kijk op de website van de aanbieders in welke steden ze actief zijn. Daar ziet u direct wat voor soort fietsen het zijn en of ze elektrisch zijn of niet.

Een deelfiets reserveren, fiets van het slot en fietsen maar!

U snapt het al, gemak dient de mens. Het stimuleert en enthousiasmeert. Daarom zit u met XXImo snel op een deelfiets van uw keuze.  Het enige wat u hoeft te doen is eenmalig een account aanmaken bij één of meerdere partners waarmee u wilt gaan fietsen. Selecteer Visa als betaalmiddel om uw mobiliteitskaart te koppelen. Gelukt? Dan bent u helemaal klaar, dus fietsen maar!

Reserveren en fietsen met de app op uw telefoon

Reserveren is een fluitje van een cent en kan zelfs last minute. De locaties van de beschikbare fietsen ziet u vaak al in de app staan. Huur vervolgens een fiets met uw telefoon, waarmee u ook de fiets van het slot haalt en de reservering beëindigt. De fiets levert u weer in op één van de inleverlocaties. Het wijst zich praktisch vanzelf.

Deelmobiliteit: helemaal van deze tijd.

Deelauto’s, deelscooters, deelsteps en deelfietsen. U kunt inmiddels van heel wat vervoersmiddelen gebruikmaken zonder ze zelf te hoeven bezitten. Lekker uitproberen dus, en kijken wat u prettig vindt. Dát is het grote voordeel van deelmobiliteit. Ander voordeel is dat u geen abonnementen nodig heeft, met XXImo maakt u gebruik van alle soorten deelmobiliteit en betaalt u alleen voor het gebruik. Alle kosten vindt u aan het eind van elke maand terug op uw XXImo-factuur.

Wilt u ook op de deelfiets met XXImo? Dat regelen we. Neem contact met ons op.

Terug naar overzicht