Wij zoeken collega's. Check onze vacatures op https://www.xximo.nl/werken-bij-xximo/

Met XXImo onderweg – internationaal reizen

15 april 2022

In de serie ‘met XXImo onderweg’ nemen we u mee op een multimodale reis. Met XXImo kunt u gebruikmaken van alle vormen van vervoer. Ook over de grens. We vertellen u er graag meer over. Deze keer: internationaal reizen

Heeft uw organisatie vestigingen in het buitenland of reizen uw medewerkers om andere redenen regelmatig over de grens? Dan is het slim om te bepalen hoe uw organisatie met internationaal reizen wil omgaan. Eerste uitgangspunt is dat het reizen voor uw medewerkers gemakkelijk moet zijn. Uiteraard zonder administratief gedoe met verschillende contracten, leveranciers en declaraties. Dat regelt u gelukkig allemaal met XXImo. Heel belangrijk is dat u hierbij ook kunt sturen op duurzame reiskeuzes.

Duurzaam internationaal reizen

Steeds meer grote organisaties besteden meer aandacht aan internationaal reizen in hun duurzaam mobiliteitsbeleid. Zij willen de CO2-footprint verlagen door minder te gaan vliegen. Dat betekent vooral dat er bewustere en slimmere keuzes moeten worden gemaakt. Voor zakelijke reizen met bestemmingen zoals Parijs, Londen of Brussel geldt bijvoorbeeld altijd de trein als vervoermiddel. Is de reisafstand langer dan 700 kilometer, pas dan komt het vliegtuig in beeld.

Eén partij voor treinreizen én vliegen

Maakt uw organisatie gebruik van XXImo? Dan is naast reizen in heel Nederland ook internationaal reizen met de XXImo Mobility Card mogelijk. Dat geldt zowel voor internationale treinreizen, vliegreizen en autoreizen. Dat is superhandig, want verschillende leveranciers en contracten zijn niet nodig. U bepaalt waar uw medewerkers gebruik van mogen maken en stelt afhankelijk van uw mobiliteitsbeleid nog (duurzame) ‘spelregels’ op. U bepaalt, wij regelen het!

De voordelen van reizen met XXImo

  • Eenvoudig auto’s, hotels, vlieg- en treintickets online boeken
  • Alle soorten reizen en verblijven boeken en betalen met één pas
  • Kies wat u wel én niet aanzet, per medewerker instelbaar
  • Aansturen op duurzaam en kostenbewust reizen
  • Geen omslachtige administratie meer – dat bespaart u tijd en geld
  • Alle internationale transacties overzichtelijk op één factuur

Hoe werkt reizen in het buitenland met XXImo?

Geen gedoe met verschillende partijen voor zakelijke vliegtickets, hotels, huurauto’s en internationale treintickets. Ook geen gedoe met kosten voorschieten en declareren. Alle transacties komen overzichtelijk op één btw-factuur te staan, samen met de andere reiskosten. Grenzeloze mogelijkheden met XXImo. Eén partij voor al uw mobiliteit.

De treinreis of vliegreis start met Milo

Het startpunt van uw internationale reis: de Milo app. Hier boekt en betaalt u voor uw treintickets en vliegtickets met de XXImo Mobility Card. Geen ingewikkelde uitzoekklussen, boekingsprocedures en stapels bonnetjes meer. Alles verloopt via één account en één betaalkaart.

Auto huren en hotel boeken

Heeft u een auto of hotel nodig? Ook dat regelt u alvast in Nederland. De auto staat op u te wachten als u aankomt op uw bestemming. Dit geldt ook voor de sleutel van uw hotelkamer.  Dat is nog eens gemakkelijk en zorgeloos reizen. En oh ja, ook uitgaven voor horeca kunt u met XXImo betalen.

Wilt u ook gemakkelijk en zorgeloos internationaal reizen met XXImo? Neem contact met op ons.

Terug naar overzicht