Wij zoeken collega's. Check onze vacatures op https://www.xximo.nl/werken-bij-xximo/

Met XXImo onderweg – Tanken

01 februari 2022

In de serie ‘met XXImo onderweg’ nemen we u mee op een multimodale reis. In deze serie vertellen wij u meer over de gemakkelijke mobiliteitsdiensten van XXImo. En dat zijn er veel! Deze keer: Tanken

Rijden uw medewerkers voor het werk veelvuldig met de auto, dan zullen zij ook vaak moeten tanken. Dat brengt soms best wat gedoe met zich mee. U herkent het vast wel. Een lege tank komt altijd ongelegen en op het zoeken naar een pomp zit niemand wachten. Op het declareren van tankkosten trouwens ook niet.

En dan die hoge brandstofprijzen! Het zet u toch aan het denken. Een deel van de autokilometers kan waarschijnlijk worden vervangen door duurzamere kilometers. Maar de auto is en blijft voor veel bedrijven toch ook een belangrijk onderdeel van de vervoersmix.

Als we werkgevers vragen wat zij belangrijk vinden als het gaat om tanken horen we dat tanken efficiënt, gemakkelijk en betaalbaar moet zijn. Nou ja, wat dat laatste betreft, u houdt de kosten graag enigszins in de hand. Maar hoe regelt u dat?

Kies dé tankoplossing voor zakelijke rijders die tijd en geld oplevert

Tanken met XXImo werkt heel gemakkelijk en biedt zakelijke rijders en werkgevers flink wat extra voordelen.

  • U betaalt de tankkosten met de XXImo mobiliteitskaart, die u ook eenvoudig kunt uitbreiden met elektrisch laden, carwash en parkeren. Maar bijvoorbeeld ook met moderne mobiliteitsdiensten zoals deelfietsen en deelauto’s.
  • Het gedoe met voorschieten, bonnetjes en declaraties is verleden tijd. Alle kosten staan overzichtelijk op één btw-factuur.
  • Tanken is mogelijk bij een groot deel van alle tankstations in Europa.
  • U bepaalt in welke prijscategorieën getankt mag worden, alleen die locaties zetten wij ‘aan’. Op deze manier houdt u grip op de kosten. Zo kan het voordeel oplopen tot wel 15 cent per liter.
  • U kunt per medewerker instellen in welke landen er getankt mag worden. Alleen in Nederland, of ook Benelux of heel Europa. Dit kunt u real-time zelf aanpassen voor iedere medewerker.
  • U krijgt korting op de brandstofprijzen en premium brandstof is automatisch geblokkeerd.
  • In de Milo app kunnen uw medewerkers alle tankstations vinden die voor hun beschikbaar zijn. De app toont de actuele prijzen en helpt uw medewerkers te navigeren naar de dichtstbijzijnde tankstations. Bewust tanken, niet meer zoeken en niet meer omrijden. Dat scheelt een hoop tijd en geld.

Zo werkt tanken en betalen met XXImo

U tankt zoals u gewend bent en betaalt met de XXImo mobiliteitskaart. De kosten staan aan het eind van de maand op de XXImo-factuur. U hoeft geen declaraties te verwerken en hebt goed zicht op alle tankkosten.

Wat betreft innovatie en gemak gaan wij zelfs nog een stap verder. Met Apple Pay voor XXImo. Zo kunt u straks uw tankbeurt ook afrekenen met uw mobiel. De fysieke mobiliteitskaart en pincode is dan niet langer nodig. Handig toch?

Wilt u ook gemakkelijk, efficiënt en met korting tanken?

Veel organisaties, van klein tot groot, gingen u voor! In 2021 is ook de Nederlandse Politie klant geworden. Ruim 15.000 voertuigen beschikken over een XXImo mobiliteitskaart om overal in Nederland te tanken, laden, wassen en parkeren. Daar zijn we trots op!

Terug naar overzicht