Wij zoeken collega's. Check onze vacatures op https://www.xximo.nl/werken-bij-xximo/

Met XXImo onderweg: Taxi

09 november 2021

In de serie ‘met XXImo onderweg’ nemen we u mee op een multimodale reis. In deze serie vertellen wij u meer over de gemakkelijke reismogelijkheden die u met XXImo heeft. En dat zijn er veel! Deze keer: de taxi

Naar het werk, het hotel, een vergaderlocatie of het vliegveld? De taxi is voor zakelijke ritten een handig vervoermiddel. Misschien voelt het best luxe, om u te laten rijden. Maar het gebruik van een taxi is meestal erg efficiënt. De reis is vaak snel en u kunt, als u dat wenst, zelfs nog werken tijdens de rit.

De taxi heeft veel voordelen, we noemen er een aantal

  • 24/7 voor u beschikbaar, overal en altijd
  • Voor de deur opgehaald, voor de deur afgezet.
  • Geen routeproblemen, de chauffeur kent de weg
  • Geen parkeerproblemen, dat scheelt tijd en geld
  • Comfortabel en veilig vervoer
  • Uw reis is goed te plannen
  • Bestellen via uw account in de app
  • Geen gedoe met betalen, bonnetjes en declareren


Taxi als onderdeel van uw mobiliteitsmix

Biedt u uw medewerkers keuzevrijheid in mobiliteit waarbij zij gebruik kunnen maken van openbaar vervoer, deelauto’s en deelfietsen? Dan is het een goed idee, als u hen 100% mobiliteitsgarantie wilt bieden, de taxi toe te voegen aan de reisopties. Is dan voor de zakelijke reis de fiets of het OV geen optie én is er geen deelauto meer beschikbaar, dan kan bijvoorbeeld de taxi worden geboekt. Zo komen zij altijd op tijd op hun bestemming aan.

Bij XXImo kunt u kiezen uit een groot mobiliteitspallet, de taxi is daarbij één van de mogelijkheden. U bepaalt welke reisopties voor (groepen) medewerkers worden aangezet en eventueel voor welk budget gereisd kan worden. Optimaal flexibel dus en zo houdt u goed grip op de kosten.

Een taxi bestellen en betalen met XXImo. Hoe werkt het?

Taxi bestellen? Dat kan via onze Milo app, of de app van de taxiservice waarvan u gebruik wenst te maken. Kies als betaalmiddel in de app voor Visa (mobiliteitskaart). Daarna kunt u een taxi gaan bestellen. Alle kosten worden achteraf betaald, die vindt u terug op de maandelijkse factuur die u van ons ontvangt. Samen met alle andere vervoerskosten die in dezelfde maand zijn gemaakt. Dat is wel zo gemakkelijk. Dit geldt zowel voor nationale als internationaal ritten.

Extra: XXImo kaarthouders kunnen naast de reguliere taxi’s ook gebruik maken van Uber for Business. Hiermee kunt u in heel Europa reizen.

Meer info of taxi toevoegen aan uw XXImo-account? Wij helpen u graag.

Terug naar overzicht