Wij zoeken collega's. Check onze vacatures op https://www.xximo.nl/werken-bij-xximo/

In het moderne mobiliteitsbeleid staat de medewerker centraal

01 februari 2022

De medewerker op nummer 1. Dit horen we – meer dan ooit – in de gesprekken die we voeren met werkgevers. Een logisch uitgangspunt, want uw medewerkers zijn uw belangrijkste asset. En het werven en behouden van goed personeel is in deze markt belangrijker dan ooit. Het is niet voor niets dat bedrijven hun medewerkers steeds vaker vragen wat zij belangrijk vinden als het gaat om hun zakelijke mobiliteit. Sterker nog, het is het startpunt bij het opstellen van een nieuw en succesvol mobiliteitsbeleid.

Benieuwd wat veel bedrijven zien als de belangrijkste uitgangspunten bij het formuleren van een nieuw mobiliteitsplan? Dit zijn de veel gehoorde punten:

  1. Enthousiaste medewerkers
  2. Maximale flexibiliteit
  3. Keuzevrijheid in mobiliteit
  4. Duurzame en actieve mobiliteit
  5. Flexibel vergoeden van kilometers

Combineert u deze uitgangspunten, dan ontstaat een nieuw mobiliteitsbeleid waar uw organisatie, uw medewerkers én de maatschappij blij mee zijn. Drie dubbele winst dus!

Uw medewerkers zitten het liefst zelf ‘aan het stuur’ en maken op dag basis graag zelf de keuze óf ze reizen en zo ja op welke wijze zij dat doen. Mét oog voor het milieu, de gezondheid en de portemonnee natuurlijk. Belangrijke punten, die tegenwoordig goed te integreren zijn in een alles-in-één mobiliteitsoplossing.

Laat u inspireren en lees in dit mobiliteitsbeleid hoe u dat kan doen. Of maak van de gelegenheid gebruik om in gesprek te gaan met een van onze accountmanagers. Er is veel mogelijk en zij vertellen u er alles over.

Terug naar overzicht