Wij zoeken collega's. Check onze vacatures op https://www.xximo.nl/werken-bij-xximo/

Heeft u ze ook gezien? De XXImo billboards langs de snelweg

09 augustus 2021

Parkeren-XXImo

Ze staan er om u kort meer te vertellen over onze gemakkelijke mobiliteitsdiensten en uiteraard om uw interesse te wekken. De XXImo billboards langs de A2. Een soort van ‘Wist u dat….’.  Want we vertellen u graag over onze mobiliteitsdiensten. Zo kunnen uw medewerkers met XXImo bijvoorbeeld overal parkeren zonder administratief gedoe. Bij meer dan 450 garages! 

We zien de vraag naar een landelijke dekking voor parkeren steeds vaker langskomen bij organisaties met medewerkers die voor hun werk veel onderweg zijn. Parkeren maakt dan deel uit van een grotere mobiliteitsbehoefte, maar is een van de onderdelen die vaak tot frustraties leidt bij werkgever en werknemer. Dit verdient dan extra aandacht. Denk aan het zoeken naar parkeerplaatsen, tijdverlies, niet-werkende automaten of rijen bij de betaalautomaat. En dan is er nog de declaratie van losse bonnetjes. 

Eén van de werkgevers die dit probleem direct heeft aangepakt is Deloitte. Zij waren op zoek naar een aanbieder die vooral dit parkeerprobleem kon oplossen. Inmiddels kunnen 4.000 medewerkers met XXImo in heel Europa zowel garage- als straatparkeren. Alle kosten komen overzichtelijk op 1 maandfactuur met BTW specificatie, en parkeerkosten zijn toe te wijzen aan projecten/klanten.  

Gemakkelijk voor zowel werkgever als werknemer! 

Meer informatie? Lees hier het verhaal van Deloitte: https://bit.ly/3yt10Sn  

Ook parkeren met XXImo? Dat kan overal! 

Met toegang tot 450 parkeergarages, straat parkeren, valet parking en P+R parkeren bij alle stations wordt een parkeerplaats voor uw auto vinden en betalen een stuk gemakkelijker.  

De app + kaart zorgen ervoor dat u kunt navigeren, kunt inrijden en betalen. Alle parkeerkosten achteraf op een overzichtelijke btw-factuur.  

Terug naar overzicht