Wij zoeken collega's. Check onze vacatures op https://www.xximo.nl/werken-bij-xximo/

XXImo gaat samenwerking aan met Centralparking

31 augustus 2015

Op zoek naar de meest snelle en gemakkelijke manier van parkeren op luchthavens? Onlangs hebben we de nieuwe Valet parking service Centralparking-XXImo in ons pakket opgenomen gericht op gemak, snel parkeren en een eerlijke prijs voor het parkeren op luchthavens en cruiseterminals.

U rijdt als klant met uw auto helemaal tot aan de vertrekhal, waarna de auto door een chauffeur namens Centralparking–XXImo net buiten de luchthaven op een beveiligd parkeerterrein wordt geparkeerd. Bij terugkomst, staat een chauffeur met uw auto weer te wachten voor de vertrekhal. Centralparking biedt haar valet parkeerservice aan op Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport en is officieel partner van de Passenger Terminal Amsterdam. Een kaarthouder kan deze dienst bij XXImo vooraf reserveren en direct online afrekenen met de XXImo-card. Ook is het mogelijk om bij vertrek bij de chauffeur die uw auto aanneemt te betalen met de XXImo-card. Gratis wijzigen of annuleren is mogelijk tot 24 uur voor vertrek.

Geautoriseerd voor ‘parkeren’? Ga dan naar ‘Mijn XXImo‘ en kies Centralparking-XXImo onder menu item ‘Valet parking luchthavens’ om te kunnen reserveren.

Terug naar overzicht