Wij zoeken collega's. Check onze vacatures op https://www.xximo.nl/werken-bij-xximo/

Persbericht: XXImo geeft korting op brandstofprijs langs Nederlandse snelwegen

28 september 2017

Aanpassing tanknetwerk maakt brandstofbesparingen eenvoudiger voor mobility- en fleetmanagers.

Den Bosch, 28 september 2017 – Specialist in Mobility Cards XXImo past per 1 oktober 2017 zijn tanknetwerk aan en voert een kortingsregeling in voor tanken bij 75 tankstations langs de Nederlandse snelwegen. Dankzij deze uitbreiding is het voor mobility- en fleetmanagers nog eenvoudiger om te sturen op lage brandstofkosten en is tanken langs de snelweg weer aantrekkelijk.

XXImo deelt de 3.200 tankstations in zijn netwerk – circa tachtig procent van alle tankstations in Nederland – opnieuw in naar prijsniveau. Categorie A biedt nul tot vier cent korting per liter ten opzichte van de landelijke adviesprijs. Categorie B biedt vijf tot negen cent korting en categorie C biedt tien cent of meer korting.

Om werknemers aanspraak te laten maken op deze brandstofkorting, selecteren mobility- of fleetmanagers in de vernieuwde online XXImo-portal eenvoudig per kaarthouder bij welke categorie tankstation zij terechtkunnen. De gratis Milo-app van het bedrijf toont vervolgens het beschikbare netwerk van tankstations op basis van de prijsstelling en navigeert direct naar het gekozen station.

Patrick Bunnik, CEO van XXImo: “De afgelopen jaren tanken zakenrijders steeds minder langs de snelweg vanwege de hoge prijs per liter. En dat terwijl de horecafaciliteiten bij tankstations langs de snelwegen juist zeer sterk zijn verbeterd. Vanaf 1 oktober is het voor XXImo-gebruikers weer eenvoudiger om daar gebruik van te maken en tegelijkertijd tegen een voordeligere prijs te tanken.”

De netwerkaanpassing en kortingsregeling is van toepassing voor alle Mobility Card-houders in Nederland bij wie het XXImo-logo op de kaart staat.

XXImo geeft standaard bij 75 tankstations langs de snelwegen korting op de pompprijs. Meer weten over tanken met een XXImo Mobility Card? Klik hier.

Over XXImo 

XXImo, opgericht in 2011, biedt zijn gebruikers een digitaal platform aan waar ze alle vormen van zakenreizen kunnen plannen, beheren en betalen. XXImo stelt zich ten doel om mobiliteit makkelijk te maken – niet alleen voor de reiziger, maar ook voor de medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de financiële verwerking van de uitgaven. XXImo biedt oplossingen bij het tanken, het factureren, het sharen van auto’s en fietsen, en het betalen van wegentol en parkeerkosten, en biedt gebruikers ook de mogelijkheid om op een vlotte manier het openbaar vervoer of taxi’s te gebruiken en om vergaderzalen, hotels en vluchten te boeken. XXImo stelt de intelligente Milo app ter beschikking voor het plannen, het maken van de vervoerskeuze en het optimaliseren van de reis. Alle transacties die via XXImo worden geregeld, worden op één gedetailleerde factuur vermeld, die de werkgevers kunnen gebruiken voor hun btw-aangifte. Klanten van XXImo kunnen online instellen waar en waarvoor de kaart kan worden gebruikt, en uitgaven en regionale limieten per type transactie vastleggen. De aandelen van XXImo zijn in handen van Tendris Holding, Sodexo en het management.

Terug naar overzicht