Wij zoeken collega's. Check onze vacatures op https://www.xximo.nl/werken-bij-xximo/

XXImo introduceert Flexcar Express: auto op afroep binnen 2 uur voor de deur

19 februari 2015

Unieke oplossing combineert autodelen met kort huren en is aanvulling op openbaar vervoer

‘s-Hertogenbosch, 19 maart 2015 – XXImo, de alles-in-één-mobiliteitsoplossing voor de zakelijke reiziger, introduceert Flexcar Express. Deze ‘Spotify onder het autohuren’ biedt een even eenvoudige als snelle oplossing voor XXImo-kaarthouders die voor een korte periode een auto nodig hebben. Flexcar Express is een zakelijke autohuurdienst die volledig flexibel is in te zetten voor elke periode, variërend van een halve dag tot drie maanden. De dienst biedt bovendien een extra keuze die de ‘van bezit naar gebruik’-trend ondersteunt.

Een dag een auto nodig? Met de auto naar Groningen en met de trein weer terug? Met de trein naar Eindhoven en daar een auto gebruiken om klanten in Brabant te bezoeken? Een week een grotere auto nodig? Of een middag? Met Flexcar Express kan het allemaal. Binnen twee uur staat de auto voor de deur of op een andere praktische locatie, zoals het NS-station of de luchthaven. De auto wordt ook weer opgehaald op een door de XXImo-kaarthouder te kiezen locatie.

Via de XXImo-mobiliteitskaart rekenen de door hun bedrijf gemachtigde gebruikers direct af. De gemaakte kosten komen op de XXImo-verzamelfactuur, waarop alle gemaakte mobiliteitskosten per maand staan. Deze is door de werkgever ook te gebruiken voor de btw-opgave.

“Met Flexcar Express komen we tegemoet aan de wensen van de moderne reiziger en spelen we in op de trend van bezit naar gebruik” zegt Patrick Bunnik, CEO van XXImo. “Dankzij een landelijk dekkend distributienetwerk zijn de auto’s overal in het land snel ter plaatse. Of je nu een kleine auto nodig hebt om te reizen naar met het openbaar vervoer moeilijk te bereiken plaatsen, als aanvulling op je treinreis of wanneer je voor speciale zakelijke meetings een luxer model wilt rijden; dankzij Flexcar Express kruip je binnen een mum van tijd achter het stuur. Met XXImo bepaalt een werknemer zelf binnen de door zijn bedrijf gestelde spelregels wat de beste manier is om van A naar B te reizen. De ene dag is dat de trein, de andere dag misschien wel de auto. Feit is dat alle mobiliteitskosten – denk aan OV-ritten, brandstof, parkeren en zelfs hotelkosten – zijn af te rekenen met de XXImo-kaart. En dus ook de gemaakte kosten voor Flexcar Express.”

Meer informatie over Flexcar Express is te vinden op www.xximo.nl/flexcarexpress.


Over XXImo

XXImo biedt een nieuwe en unieke mobiliteitsoplossing voor de zakelijke reiziger. XXImo maakt het mogelijk om al het zakelijke verkeer te plannen, te administreren en te betalen. Met XXImo bepaalt een werknemer zelf wat de beste manier is om van A naar B te reizen. Alleen met de auto, met de auto én het openbaar vervoer of een combinatie van taxi, fiets en openbaar vervoer. Daarnaast kan een werknemer een hotel of vergaderlocatie boeken en betalen met XXImo. Het is de eerste mobiliteitsoplossing waarmee gebruikers zakelijke reizen betalen op basis van een vooraf ingesteld ‘reismenu’. Dit menu bepaalt een werkgever of zzp’er zelf. Zo is al het woon-, werk- en zakelijke verkeer eenvoudig in te plannen zonder vooraf iets vast te leggen. U beslist en bent vrij om elke reis op maat in te richten. Simpel, milieubewust en onafhankelijk.

Het gedoe met bonnetjes, declaraties en vooraf reserveren van mobiliteitsdiensten is voorgoed verleden tijd. Alle transacties met XXImo komen op één gespecificeerde verzamelfactuur te staan. Deze factuur kunnen werkgevers gebruiken voor hun btw-opgave. XXImo betekent een stuk minder administratief werk met financieel voordeel als gevolg. XXImo is op veel gebieden vooruitstrevend. Ook wat betreft duurzaamheid. Op een persoonlijke XXImo-pagina krijgt een werkgever inzicht in de CO2-uitstoot van alle reisbewegingen van alle medewerkers. Meer informatie is te vinden op www.xximo.nl en www.xximo.com.

Contactgegevens
LVTPR
Bob Winckels / Charly Lammers van Toorenburg
030-6565070
Xximo@lvtpr.nl

Terug naar overzicht