Wij zoeken collega's. Check onze vacatures op https://www.xximo.nl/werken-bij-xximo/

XXImo kiest voor steun aan Hulphond Nederland

28 november 2017

XXImo gaat medewerkers van Hulphond Nederland faciliteren met een XXImo Mobility Card inclusief budget waarmee ze op onze kosten kunnen tanken, parkeren, gebruik kunnen maken van het OV, taxi en elektrisch laden. Door onze steun komen we tegemoet aan de wens van de stichting om zo efficiënt mogelijk te werken en de door hun ontvangen donaties optimaal ten goede te laten komen aan het opleiden en inzetten van hulphonden.

Hulphond Nederland is een organisatie die mensen die het minder getroffen hebben in het leven helpt door de inzet van een hulphond. Dit zijn bijvoorbeeld mensen in een rolstoel, mensen met epilepsie, PTSS of jongeren met ernstige gedragsproblemen. Hun 80 medewerkers en 400 vrijwilligers zetten zich iedere dag met passie in om de hulphonden op te leiden en hiermee mensen en hun families een nieuw perspectief te geven.

Naast onze steun kunnen klanten binnenkort via ‘Mijn XXImo’ ook bijdragen aan het opleiden van hulphonden. We gaan dit heel eenvoudig en simpel organiseren en verzorgen een aparte specificatie van donatiebedragen op de factuur welke fiscaal aftrekbaar is.

Patrick Bunnik, CEO XXImo, ‘wij hopen dat wij veel mensen enthousiast en bereid mogen krijgen voor steun aan deze mooie stichting. Het zou fantastisch zijn als we met een grote groep mensen allemaal een klein bedrag per maand willen doneren en hiermee concreet en duurzaam een groot verschil maken in het leven van zoveel mensen in Nederland die het minder hebben getroffen.’

Lees hier meer over het werk en de bijzondere honden van Hulphond Nederland.

Terug naar overzicht