Wij zoeken collega's. Check onze vacatures op https://www.xximo.nl/werken-bij-xximo/

XXImo groeit door en stelt Mike van der Voort en Raymond de Vos aan

13 december 2021

Utrecht – XXImo heeft grootse ambities en wil Europees marktleider worden op het gebied van mobiliteitsoplossingen voor de zakelijke markt. Recentelijk heeft XXImo Mike van der Voort (51) en Raymond de Vos (57) aangesteld. Van der Voort start als Head of Business Development voor XXImo in the Box en De Vos start als Head of Tendermanagement bij XXImo. Beiden hebben ruime internationale ervaring op het gebied van digitale betalingen en mobiliteitsmanagement.

Mike van der Voort
Mike van der Voort concentreert zich in zijn functie van Head of Business Development vooral op XXImo in the Box. Via deze divisie worden componenten van het bestaande XXImo-platform beschikbaar gemaakt voor andere mobiliteitsbedrijven. Dit betreffen aspecten zoals toegang tot een breed netwerk van mobiliteitsaanbieders en betaaloplossingen op maat.
Van der Voort: “Dit platform, in zijn geheel of delen daarvan, is een bijzonder aantrekkelijke tool voor grote mobiliteitsproviders, zoals openbaarvervoerbedrijven of aanbieders van tankpassen. Door XXImo in the Box kunnen zij eenvoudig bewezen technologie bij ons afnemen en integreren in hun eigen oplossing en daarmee aansluiting houden op de wensen van hun klanten. Dit voorkomt lange ontwikkeltrajecten en versnelt de time-to-market.”

Voorafgaand aan zijn komst naar XXImo heeft Van der Voort diverse functies bekleed in de betalingsindustrie, onder meer bij International Card Services en PaySquare B.V. Als Manager Productmarketing Hulpverlening Mobiliteit bij de ANWB heeft hij ervaring in de wereld van mobiliteit opgedaan.

Raymond de Vos
Raymond de Vos richt zich als Head of Tendermanagement bij XXImo op de optimalisatie van tendermanagement. Hij is verantwoordelijk voor het structureren van kennis en het doorvoeren van best practices om tenders goed te beantwoorden en aan te laten sluiten op de behoeftes.

De Vos: “We zien een enorme toename in het aantal tenders op het gebied van mobiliteitsmanagement. Bedrijven maken steeds vaker de omslag naar een flexibeler mobiliteitsbeleid, waarbij de medewerkers op basis van vooraf gedefinieerde regels zelf mag bepalen hoe ze reizen. In mijn nieuwe rol wil ik het resultaat van het end‑to‑end business development proces naar een hoger niveau tillen.”

De Vos heeft 35 jaar ervaring in IT-dienstverlening voor grote internationale klanten. Hij is begonnen bij Electronic Data Systems, heeft gewerkt bij Hewlett Packard en bij DXC Technology, altijd in internationale sales-rollen in Europa, maar ook voor de Nederlandse markt.

Terug naar overzicht