Auto delen / Flexcar

Veel medewerkers hebben zo nu en dan een zakelijke auto nodig, maar niet elke dag. Het is dan praktischer en voordeliger wanneer medewerkers een auto kunnen delen. XXImo speelt in op deze sterke vraag naar flexibele deelauto oplossingen met drie diensten:

  • XXImo Flexcar; wagenpark oplossing op basis van deelauto’s
  • XXImo Flexcar Express; auto op afroep binnen twee uur voor de deur
  • Car2go; eenvoudig een car2go auto huren in Amsterdam

Car sharing met XXImo Flexcar

Met XXImo Flexcar kunnen bedrijven eenvoudig een wagenpark met deelauto’s opzetten. Via een registratiesysteem hebben de werknemers inzage in waar en en wanneer er deelauto’s beschikbaar zijn. Vanuit dit systeem kan ook direct gereserveerd worden. Elke deelauto wordt voorzien van One2Go van Texaco, dat de hoeveelheid getankte brandstof registreert en de betaling automatisch regelt. XXImo neemt alle zorg over de auto’s uit handen – van software implementatie tot en met schoonmaak. XXImo Flexcar is onafhankelijk van automerken en leasebedrijven.

XXImo Flexcar Express

Met XXImo Flexcar Express reserveert u per telefoon of via ‘Mijn XXImo’ heel eenvoudig en snel een auto. Er zijn auto’s beschikbaar in zeven klassen, van Hyundai I10 tot Mercedes C-klasse. De auto van uw keuze staat binnen vier uur, of tegen extra betaling binnen twee uur, op elke gewenste locatie in Nederland voor u klaar. U bent vrij om te bepalen hoe lang u de auto leent; van een halve dag tot drie maanden. En u kunt de auto na gebruik achterlaten waar u maar wilt; deze wordt door XXImo weer opgehaald. De kosten voor verhuur en gebruik worden verrekend op uw XXImo Mobility Card. Ook de brandstofkosten zijn voor rekening van de kaarthouder. Bent u geautoriseerd voor tanken? Dan kunt u deze kosten natuurlijk betalen met uw XXImo Mobility Card.

XXImo Car2go

Car2go is een deelautodienst in Amsterdam. Als XXImo kaarthouder kunt u zich op de website van Car2go registreren. U vult hier eenmalig uw gegevens van uw XXImo Mobility Card in en kunt hierna eenvoudig auto’s huren. Om een auto te lokaliseren, kunt u de website van Car2go gebruiken.

Alle transacties voor auto delen verschijnen overzichtelijk op één btw-factuur, samen met alle andere zakelijke reiskosten die u met uw XXImo Mobility Card maakt. Wilt u meer weten over onze oplossingen voor car sharing? Neem dan contact met ons op, of nodig ons uit om de mogelijkheden voor uw bedrijf toe te lichten.

Terug naar overzicht