Auto wassen

Door regelmatig een carwash te nemen, weet u zeker dat u op elk moment representatief voor de dag kunt komen. Bent u geautoriseerd om met uw XXImo Mobility Card een carwash te nemen? Dan kunt u terecht bij elke wasstraat waar Visa als betaalmiddel wordt geaccepteerd.

Een carwash nemen met uw XXImo Mobility Card

Met uw XXImo Mobility Card kunt u terecht bij alle vestigingen van ANAC, de Walvis, Washin7, The Wash en Loogman voor een carwash. Bent u onderweg en op zoek naar een wasstraat? Raadpleeg de gratis Milo app van XXImo. Hier vindt u een overzicht van alle wasstraten waar u terecht kunt. U kunt tevens vanaf iedere locatie in de Benelux zien waar de dichtstbijzijnde vestigingen zijn. Zodra u de vestiging van uw keuze selecteert, navigeert de app direct naar deze locatie toe. Let op: u kunt uw auto alleen wassen bij autowasstraten en niet bij tankstations.

Alles op één factuur

Alle wasbeurten komen overzichtelijk op één btw-factuur te staan, samen met alle andere reisdiensten, zoals parkeren en tanken. Het gedoe met bonnetjes en achteraf declareren is verleden tijd! Dat scheelt u en uw onderneming veel tijd en geld. Benieuwd naar de tarieven en mogelijkheden van de XXImo Mobility Card? Klik dan hier. U bent ook altijd welkom om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Auto wassen met XXImo – de voordelen

  • U kunt terecht bij alle autowasstraten die Visa accepteren
  • In de gehele Benelux kunt u terecht met uw XXImo Mobility Card
  • U heeft altijd alle carwash locaties bij de hand in de gratis Milo app
  • Alle kosten overzichtelijk op één btw-factuur
  • Geen gedoe met bonnetjes en declaraties
Terug naar overzicht