Auto wassen

Door regelmatig een carwash te nemen, weet u zeker dat u op elk moment representatief voor de dag kunt komen. Bent u geautoriseerd om met uw XXImo Mobility Card een carwash te nemen? Dan kunt u terecht bij elke wasstraat waar Visa als betaalmiddel wordt geaccepteerd.

Een carwash nemen met uw XXImo Mobility Card

Met uw XXImo Mobility Card kunt u terecht bij alle vestigingen van ANAC, de Walvis, Washin7, The Wash en Loogman voor een carwash. Voor uw afspraak toch nog even uw auto (laten) wassen? Raadpleeg de gratis Milo app van XXImo. Hier vindt u een overzicht van alle mogelijke en dichtstbijzijnde wasstraten in heel de Benelux.  Direct navigeren naar locatie? Ook dat kan. Goed om te weten: u kunt uw auto alleen wassen bij autowasstraten en niet bij tankstations.

Alles op één factuur

Alle wasbeurten komen overzichtelijk op één btw-factuur te staan, samen met alle andere reisdiensten, zoals bijvoorbeeld parkeren en tanken. Het gedoe met bonnetjes en achteraf declareren is verleden tijd! Dat scheelt u en uw onderneming veel tijd en geld. Benieuwd naar de tarieven en mogelijkheden van de XXImo Mobility Card? Klik dan hier. U bent ook altijd welkom om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Auto wassen met XXImo – de voordelen

  • U kunt terecht bij alle autowasstraten die Visa accepteren
  • In de gehele Benelux kunt u terecht met uw XXImo Mobility Card
  • U heeft altijd alle carwash locaties bij de hand in de gratis Milo app
  • Alle kosten overzichtelijk op één btw-factuur
  • Geen gedoe met bonnetjes en declaraties
Terug naar overzicht