Visa betaalpas

Naast mobiliteitskosten, kunt u met de XXImo Mobility Card ook het huren van een vergaderruimte, of het betalen van een lunch met een zakenrelatie betalen. XXImo biedt de mogelijkheid om uw Mobility Card te gebruiken als Visa-kaart voor dergelijke zakelijke transacties. Zo hoeft u geen bonnetjes te declareren en is het voor zowel de werkgever als de fiscus direct duidelijk dat het om zakelijke kosten gaat. Ideaal, niet waar?

Uw Visa betaalpas van XXImo

Indien u door uw werkgever geautoriseerd bent, kunt u uw XXImo Mobility Card als Visa betaalpas gebruiken op bijna alle locaties waar Visa als betaalmiddel wordt geaccepteerd. Dat is bijna overal omdat Visa wereldwijd het meest geaccepteerde betaalmiddel is. Bovendien is betalen met een Visa creditcard veilig; betalen met uw XXImo betaalpas dus ook.

Alle zakelijke betalingen met XXImo verschijnen overzichtelijk op één btw-factuur, samen met de andere zakelijke reisuitgaven. Bent u op zoek naar een horecagelegenheid, bijvoorbeeld La Place, of een vergader locatie, zoals Regus? U vindt een overzicht van de dichtstbijzijnde vergaderlocaties in de gratis Milo app.

Goed om te weten: een aantal transacties met de XXImo Mobility Card als betaalpas zijn niet mogelijk. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Betalen met XXImo – de voordelen

  • Al uw zakelijke kosten betalen met één betaalpas.
  • Geen kosten voor zakelijke lunches of vergaderingen meer voorschieten.
  • U vindt een overzicht van de dichtstbijzijnde vergaderlocaties in de Milo app.
  • Kosten declareren aan de hand van stapels bonnetjes is verleden tijd.
  • Het bespaart u tijd, geld en energie.

Bent u benieuwd naar wat XXImo voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

De XXImo Mobility Card kan overal gebruikt worden waar een Visa kaart wordt geaccepteerd. U kunt dit herkennen aan het Visa logo bij bedrijven, winkels, parkeergarages, restaurants en tankstations. Omdat de XXImo Mobility Card voorzien is van de extra beveiligde EMV-chip, kan deze alleen gebruikt worden in landen waar deze chip geaccepteerd wordt. Hierdoor is de kaarthouder verzekerd van veilig betalen.

Terug naar overzicht