Visa betaalpas

Naast de kosten die u maakt voor zakelijk reizen, zijn er ook andere kosten die u voor uw werk moet maken. Denk aan het huren van een vergaderruimte, of het betalen van een lunch met een zakenrelatie. Ook bij dit soort activiteiten moet u de bonnetjes bewaren en kosten achteraf declareren. Een omslachtig en tijdrovend principe, dat ook anders kan! Om dit makkelijker te maken, biedt XXImo de mogelijkheid om uw Mobility Card te gebruiken als Visa-kaart voor andere zakelijke transacties. Zo hoeft u minder administratie bij te houden en is het voor zowel de werkgever als de fiscus direct duidelijk dat het om zakelijke kosten gaat. Ideaal, niet waar? Ook uw bedrijf kan het gemak van een Visa creditcard met XXImo ervaren.

Uw Visa kaart van XXImo

Indien u door uw werkgever geautoriseerd bent, kunt u uw XXImo Mobility Card als Visa kaart gebruiken op bijna alle locaties waar Visa als betaalmiddel wordt geaccepteerd. Het Visa netwerk is enorm groot en Visa is dan ook wereldwijd het meest geaccepteerde betaalmiddel. U kunt dan ook op veel plekken terecht met uw XXImo Mobility Card. Bovendien is betalen met een Visa creditcard veilig; betalen met uw XXImo betaalpas dus ook. Uw privacy is gegarandeerd en uw betaling gebeurt altijd veilig dankzij de EMV-chip op de kaart.

Alle zakelijke betalingen met XXImo verschijnen overzichtelijk op één btw-factuur, samen met de andere zakelijke reiskosten die u maakt. Bent u op zoek naar een horecagelegenheid, bijvoorbeeld La Place, of een vergaderlocatie, zoals Regus? U vindt een overzicht van de dichtstbijzijnde vergaderlocaties in de gratis Milo app.

Uitgesloten transacties

Een aantal transacties met de XXImo Mobility Card zijn niet mogelijk. Dit zijn onder andere geldopnamen, juweliersaankopen, gokken en erotiek. Aankopen online zijn ook uitgesloten, met uitzondering van enkele specifieke websites of apps die door XXImo zijn toegestaan.

Betalen met XXImo – de voordelen

  • Al uw zakelijke kosten betalen met één betaalpas
  • Geen kosten voor zakelijke lunches of vergaderingen meer voorschieten
  • U vindt een overzicht van de dichtstbijzijnde vergaderlocaties in de Milo app.
  • Kosten declareren aan de hand van stapels bonnetjes is verleden tijd
  • Het bespaart u tijd, geld en energie

Bent u benieuwd naar wat XXImo voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer over onze mobiliteitsoplossingen.

De XXImo Mobility Card kan overal gebruikt worden waar een Visa-kaart wordt geaccepteerd. U kunt dit herkennen aan het Visa-logo bij bedrijven die Visa-kaarten accepteren, zoals winkels, parkeergarages, restaurants en tankstations. Omdat de XXImo Mobility Card voorzien is van de extra beveiligde EMV-chip, kan deze alleen gebruikt worden in landen waar deze chip geaccepteerd wordt. Hierdoor is de kaarthouder verzekerd van veilig betalen.

Terug naar overzicht