Visa betaalpas

Naast de kosten die u maakt voor zakelijk reizen, zijn er vaak ook andere kosten die u voor uw werk moet maken. Denk bijvoorbeeld aan het huren van een vergaderruimte, of het betalen van een lunch met een zakenrelatie. Ook bij dit soort activiteiten moet u uw bonnetjes bewaren en uw kosten achteraf declareren. Een omslachtig en tijdrovend principe, dat ook anders kan! Om dit makkelijker voor u te maken, biedt XXImo u de mogelijkheid om uw Mobility Card te gebruiken als Visa kaart voor andere zakelijke transacties. Zo hoeft u minder administratie bij te houden en is het voor zowel de werkgever als de fiscus direct duidelijk dat het om zakelijke kosten gaat. Ideaal, niet waar? Ook uw bedrijf kan het gemak van een Visa creditcard met XXImo ervaren.

Uw Visa kaart van XXImo

Indien u door uw werkgever geautoriseerd bent, kunt u uw XXImo Mobility Card als Visa kaart gebruiken op bijna alle locaties waar Visa als betaalmiddel wordt geaccepteerd. Het Visa netwerk is enorm groot en Visa is dan ook wereldwijd het meest geaccepteerde betaalmiddel. U kunt dan ook op heel veel plekken terecht met uw XXImo Mobility Card. Bovendien is betalen met een Visa creditcard enorm veilig; betalen met uw XXImo betaalpas dus ook. Uw privacy is absoluut gegarandeerd en uw betaling gebeurt altijd veilig dankzij de EMV-chip op de kaart.

Alle zakelijke betalingen met XXImo verschijnen overzichtelijk op één btw-factuur, samen met de andere zakelijke reiskosten die u maakt. Bent u op zoek naar een horecagelegenheid, bijvoorbeeld La Place, of een vergaderlocatie, zoals Regus? U vindt altijd een overzicht van de meest dichtstbijzijnde locaties in de gratis XXImo-app.

Uitgesloten transacties

Een aantal transacties met de XXImo Mobility Card zijn niet mogelijk. Dit zijn onder andere geldopnamen, juweliersaankopen, gokken en erotiek. Aankopen via internet zijn ook uitgesloten, met uitzondering van enkele specifieke websites die door XXImo zijn toegestaan. Uitzonderingen zijn onder meer het boeken van zakelijke vliegtickets of internationale treinreizen.

Betalen met XXImo – de voordelen

  • Al uw zakelijke kosten betalen met één betaalpas.
  • Geen kosten voor zakelijke lunches of vergaderingen meer voorschieten.
  • Kosten declareren aan de hand van stapels bonnetjes is verleden tijd.
  • Het bespaart u tijd, geld en energie.

Bent u benieuwd naar wat XXImo voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening.

De XXImo Mobility Card kan overal gebruikt worden waar een Visa–kaart wordt geaccepteerd. U kunt dit herkennen aan het Visa-logo bij bedrijven die Visa-kaarten accepteren, zoals winkels, parkeergarages, restaurants en tankstations. Omdat de XXImo Mobility Card voorzien is van de extra beveiligde EMV-chip, kan deze alleen gebruikt worden in landen waar deze chip geaccepteerd wordt. Hierdoor is de kaarthouder verzekerd van veilig betalen. De meeste Europese landen werken inmiddels met de nieuwste EMV-chiptechnologie, een volledig overzicht van de landen waar de XXImo Mobility Card gebruikt kan worden vindt u hieronder.

Terug naar overzicht