Elektrisch laden

Met 1 oplossing in heel Nederland en Europa kunnen laden, dat kan alleen met XXImo, zonder extra laadkosten. De combinatie van onze slimme tag, XXImo Mobility Card en toegang tot alle bekende Europese laadapps maakt XXImo de enige aanbieder die in Europa 100% dekking biedt, gegarandeerd.

 

elektrisch laden auto

Laden in Nederland tegen vast tarief

Met de laadpas van XXImo kunnen medewerkers overal in Nederland laden tegen een vast tarief per kwh. Alle publieke laadpalen en snelladers incl. Tesla Superchargers zijn toegankelijk via XXImo. Zonder extra of verborgen kosten, alles op 1 BTW-factuur en 100% dekking in Nederland, gegarandeerd!

 

Basis laden  € 0,295 per kwh
Snel Laden  € 0,545 per kwh
Tesla Supercharger NL € 0,185 per kwh

 

elektrisch laden buitenland auto

Laden in het buitenland

De combinatie van onze slimme laadtag, laadpas en toegang tot alle bekende Europese laadapps maakt XXImo de enige aanbieder die in Europa 100% dekking biedt, gegarandeerd. Hier gelden de tarieven zoals op de paal of in de app worden weergegeven.

 

laadapp elektrisch laden auto

Laadapps

Laadapps als Smoov, Tesla, Mercedes Me Charge, Chargemap, Maingau, Mobility+ (EnBW), JuicePass zijn interessant voor medewerkers die ook in het buitenland laden. Download de app, maak een account aan en selecteer Visa als betaalmethode. Hier gelden de tarieven zoals op de paal of in de app worden weergegeven. Zo zijn medewerkers verlost van het downloaden en declareren vanuit verschillende apps. Alle laadtransacties worden namelijk automatisch verwerkt, alles op 1 BTW-factuur.

 

 

Elektrisch laden met de laadpas van XXImo – de voordelen

  • Toegang tot alle publieke laadpalen in heel Europa! 100% laadgarantie
  • Geen extra kosten per laadsessie
  • Inclusief laadtag, XXImo Mobility Card en toegang tot de Milo app
  • Geen gedoe meer met bonnetjes en declaraties
  • Zoek laadpunten en bekijk live de beschikbaarheid in de Milo app
  • Alle laadtransacties overzichtelijk op één btw-factuur
  • Het verrekenen van de kosten voor opladen thuis door de werkgever is optioneel.
Terug naar overzicht