Openbaar vervoer

Naast de Mobility Card biedt XXImo ook een persoonlijke openbaar vervoer kaart. Deze zakelijke XXImo OV-chipkaart is een geldig vervoersbewijs bij alle aanbieders van openbaar vervoer in Nederland. Of u nu de trein, bus of metro gebruikt; alle reizen die u met XXImo maakt, komen overzichtelijk op één factuur te staan.

De XXImo OV-chipkaart – hoe werkt het?

De zakelijke OV-Chipkaart van XXImo is persoonlijk en gekoppeld aan uw XXImo rekening. Opladen is niet nodig, XXImo zorgt voor voldoende saldo op de kaart. Ook kunt u een abonnement activeren van bijvoorbeeld Arriva en het GVB in Amsterdam. Gaat de reis na aankomst op het station nog verder? Dan kunt u aansluitend ook een OV-fiets huren, de taxi of een deelauto nemen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien is treinreizen via XXImo extra voordelig, want u krijgt standaard 15% korting op al uw reizen met de NS buiten de spitsuren.

Het is ook mogelijk om met XXImo internationale treintickets online te boeken en direct te betalen. Dit kan via ‘Mijn XXImo’ en de gratis Milo app. Klik hier voor meer informatie over internationaal reizen.

Reizen met OV gemakkelijk markeren

Kaarthouders kunnen via ‘Mijn XXImo’ en via de Milo app alle reizen aanmerken als ‘privé’, ‘zakelijk’ of ‘woon-werkverkeer’. Ook kunt u kosten koppelen aan klanten of projectnummers. Deze informatie sturen we mee met de factuurdata en bespaart een hoop administratie en gedoe met bonnetjes en declaraties.

Voordelig parkeren met XXImo

Parkeert u bij een Q-Park P+R locatie voordat u met de NS verder reist? Dan ontvangt u op uw parkeerkosten ook altijd korting wanneer u met uw XXImo OV-chipkaart betaalt. De korting kan verschillen per Q-Park locatie. Een prijsvoorbeeld:

Voorbeeld dagtarief in Den Bosch
Regulier maximaal dagtarief € 12,75
Maximaal dagtarief XXImo & NS € 5,34

Let op: Deze korting is alleen van toepassing wanneer u op deze dag ook heeft in- en uitgecheckt bij NS met uw XXImo OV-chipkaart.

De voordelen van OV-reizen met XXImo

  • Altijd voldoende saldo op uw XXImo OV-chipkaart
  • Geen administratieve rompslomp met bonnetjes en declaraties
  • Altijd 15% korting bij NS tijdens daluren
  • Altijd parkeerkorting bij Q-Park P+R in combinatie met treinreizen
  • Eenvoudig een OV-fiets huren
  • Via uitcheckgemist.nl vraagt u snel saldo terug
  • Direct internationale treintickets boeken via de gratis Milo app of via ‘Mijn XXImo’
Terug naar overzicht