Openbaar vervoer

Naast de Mobility Card biedt XXImo ook een persoonlijke openbaar vervoer kaart. Deze zakelijke XXImo OV-chipkaart is een geldig vervoersbewijs bij alle aanbieders van openbaar vervoer in Nederland. Of u nu de trein, bus of metro gebruikt; alle reizen die u met XXImo maakt, komen overzichtelijk op één factuur te staan.

Openbaar vervoer

De XXImo OV-Chipkaart

De zakelijke OV-Chipkaart van XXImo is persoonlijk en gekoppeld aan uw XXImo account. U checkt in, reist met het openbaar vervoer en checkt uit. Opladen is niet nodig. Gaat de reis na aankomst op het station nog verder? Dan kunt u een OV-fiets huren, de taxi of een deelauto nemen. Liever met Arriva of GVB of internationaal? Dat kan!

Extra voordelig reizen

Bovendien is reizen met het openbaar vervoer via XXImo kostenbesparend, want u krijgt standaard 15% korting op al uw reizen met de NS buiten de spitsuren. Parkeert u graag op P+R en gaat u verder met de trein? Dan bent u met de XXImo Mobility Card extra voordelig uit.
 

Privé én zakelijk reizen met één pas

Kaarthouders kunnen via ‘Mijn XXImo’ en via Milo alle reizen aanmerken als ‘privé’, ‘zakelijk’ of ‘woon-werkverkeer’. Ook kunt u kosten koppelen aan klanten of projectnummers. Deze informatie sturen we mee met de factuurdata en bespaart een hoop administratie en gedoe met bonnetjes en declaraties.

 

Op de OV-fiets met uw zakelijke OV-chipkaart!

Neemt u liever de fiets na uw (trein)reis? Gebruik uw zakelijke OV-chipkaart van XXImo. Deze kaart kan worden gekoppeld aan een XXImo account. Uw werkgever kan de optie tot gebruik van OV-fiets gemakkelijk aan- en weer uitzetten. Ga na bij uw werkgever wat er mogelijk is.
 

De voordelen van OV-reizen met XXImo

  • Altijd voldoende saldo op uw XXImo OV-chipkaart
  • Geen administratieve rompslomp met bonnetjes en declaraties
  • Altijd 15% korting bij NS tijdens daluren
  • Altijd korting bij Q-Park P+R in combinatie met treinreizen
  • Eenvoudig een OV-fiets huren
  • Via uitcheckgemist.nl vraagt u snel saldo terug
  • Direct internationale treintickets boeken via de gratis Milo app of via ‘Mijn XXImo’
Terug naar overzicht