Parkeren en tol

Geen losse kaartjes meer bewaren, wachten bij een betaalautomaat of vooraf inschatten hoe lang u blijft staan. De XXImo Mobility Card biedt uitkomst als parkeerpas. Al uw parkeerkosten handig op één btw-factuur. Wel zo overzichtelijk.

Parkeren met XXImo Mobilty Card

Bent u onderweg en heeft u nog geen parkeerplek bij bestemming? De Milo app zoekt de meest dichtsbijzijnde parkeergarage, maar er kan ook gezocht worden op bestemming. Onderstaand ziet u het aanbod voor parkeren met de XXImo Mobilty Card.

  • In heel Europa betalen in parkeergarages
  • In meer dan 200 steden in de Benelux straatparkeren door één druk op de knop
  • In Nederland op meer dan 400 locaties. Denk aan Schiphol, Rotterdam en Eindhoven Airport, NS stations, Q-Park en meer.

Vooraf online uw parkeerplek reserveren? Gemakkelijk en snel in ‘Mijn XXImo’.

Central Parking – Valet en Shuttle Parking
Heeft u een zakenreis op de planning? Parkeren bij luchthavens is vaak tijdrovend en lastig. Bij Valet Parking Service van Centralparking bij Schiphol, Eindhoven en Rotterdam Airport is dat anders. Echte service waar u lang en kort kan parkeren met veel extra’s.  Hoe dan?

  • Reserveer uw parkeerplek via deze link of My XXImo
  • Doorrijden tot aan de vertrekterminal
  • Een ervaren chauffeur parkeert uw auto beveiligd
  • Bij terugkomst staat uw chauffeur klaar met uw auto voor de vertrekhal
  • Instappen en wegwezen

Liever gebruik maken van shuttle parking? Ook dat kan via Centralparking. Op Schiphol kunt u ook gebruik maken van Terminal Valet Parking en Parkfly. Dit werkt hetzelfde als bij Centralparking, alleen parkeert u ergens anders. Ga naar de website van Parkfly of Terminal Valet Parking en bekijk de mogelijkheden.

Q-Park P+R

Parkeren bij P+R locaties van Q-park en NS stations doet u met uw XXImo Mobility Card. Ook deze locaties vindt u in de Milo app. Extra korting ontvangen op parkeren bij P+R? Zorg dan dat u met OV kan reizen via de Mobility Card.

Voorbeeld dagtarief
Maximaal dagtarief € 12,75
Maximaal XXImo & NS dagtarief € 5,34

Goed om te weten: Deze korting is alleen van toepassing wanneer u op die dag met uw XXImo OV-chipkaart heeft in- en uitgecheckt bij NS. Zie hier hoe het werkt.

Tol betalen 

Betaalde tunnels, bruggen en tolwegen zijn ondergebracht binnen de dienst ‘Parkeren’. Als de kaart de optie Parkeren aan heeft staan,  kan in heel Europa bij deze overgangen betaald worden met de XXImo Mobility Card. Kaarthouders kunnen terecht bij alle poortjes die bestemd zijn voor Visa.

Terug naar overzicht