Parkeren en tol

Geen losse kaartjes meer bewaren, wachten bij een betaalautomaat of vooraf inschatten hoe lang u blijft staan. De XXImo Mobility Card biedt uitkomst als parkeerpas. Al uw parkeerkosten handig op één btw-factuur. Wel zo overzichtelijk.

Betalen voor parkeren op straat met Milo

Met de Milo app kunt u op straat parkeren in Nederland en België. U start, stopt en betaalt de parkeeractie in de app. Een aparte app voor mobiel parkeren is dus verleden tijd. Ook vindt Milo de dichtstbijzijnde parkeergarage, maar er kan ook gezocht worden op bestemming.

 

Parkeren met XXImo Mobility Card in parkeergarages

  • In heel Europa betalen in parkeergarages
  • In meer dan 200 steden in de Benelux straatparkeren door één druk op de knop
  • In Nederland op ruim 475 locaties. Denk aan Schiphol, Rotterdam en Eindhoven Airport, NS stations, Q-Park, APCOA, Interparking en meer.

 

Central Parking – Valet en Shuttle Parking
Zakenreis op de planning? Parkeren bij luchthavens is vaak tijdrovend en lastig. Bij Valet Parking Service van Centralparking bij Schiphol, Eindhoven en Rotterdam Airport is dat anders. Echte service waar u lang en kort kan parkeren met veel extra’s. Ook ShuttleParking is mogelijk via Centralparking. Op Schiphol kunt u ook gebruik maken van Terminal Valet Parking en Parkfly.

Q-Park P+R
Parkeren bij P+R locaties van Q-park en NS stations doet u met uw XXImo Mobility Card. Ook deze locaties vindt u in de Milo app. Extra korting ontvangen bij P+R? Zorg dan dat u met OV kan reizen via de Mobility Card.

Voorbeeld dagtarief
Maximaal dagtarief € 12,75
Maximaal XXImo & NS dagtarief € 5,34

Goed om te weten: Deze korting is alleen van toepassing wanneer u op die dag met uw XXImo OV-chipkaart heeft in- en uitgecheckt bij NS. Zie hier hoe het werkt.

 

Tol betalen

Met de dienst Parkeren ‘aan’, kan in heel Europa bij betaalde tunnels, bruggen en tolwegen betaald worden met de XXImo Mobility Card. Kaarthouders kunnen terecht bij alle poortjes die bestemd zijn voor Visa.

 

Terug naar overzicht