Parkeren / tol

Geen losse kaartjes meer bewaren, wachten bij een betaalautomaat of vooraf inschatten hoe lang u zult blijven staan. Gedoe met bonnetjes en declaraties, wat u nog meer tijd kost, is verleden tijd. De XXImo Mobility Card biedt uitkomst als parkeerpas. Al uw parkeerkosten handig op één btw-factuur. Wel zo overzichtelijk.

Uw XXImo card als parkeerpas gebruiken

Met uw XXImo pas kunt u in heel Europa betalen in Parkeergarages. In Nederland op meer dan 400 locaties zoals op Schiphol, Rotterdam en Eindhoven Airport, NS stations en bij Q-Park, Apcoa, P1, Indigo en Interparking. Bovendien kunt u online bij steeds meer parkeergarages een parkeerplaats reserveren. Reserveren en direct betalen gaat eenvoudig door in te loggen in ‘Mijn XXImo’.

Bent u onderweg en op zoek naar een parkeerplek? In de gratis Milo app vindt u gemakkelijk de dichtstbijzijnde parkeergarage op basis van uw locatie.

Parkeerautomaten en mobiel parkeren via de gratis Milo app

Bij parkeren op straat accepteren veel parkeerautomaten de XXImo pas en in meer dan 200 steden in de Benelux kunt u ook betalen per minuut door de parkeeractie te starten en te stoppen met de Milo app. De parkeerkosten worden automatisch verrekend met het saldo op uw XXImo Mobility Card. Een extra account voor een parkeerservice is dus niet nodig indien u geautoriseerd bent voor ‘mobiel parkeren’.

Q-Park P+R

U kunt met uw XXImo Mobility Card betalen bij alle P+R locaties van Q-Park en bij NS stations. Ook deze locaties vindt u in de Milo app. Bent u ook geautoriseerd voor het openbaar vervoer? Dan profiteert u van aantrekkelijke kortingen wanneer u parkeert bij Q-Park en op dezelfde dag met de NS reist:

Voorbeeld dagtarief
Maximaal dagtarief € 12,75
Maximaal XXImo & NS dagtarief € 5,34

Luchthavens

U kunt met XXImo ook parkeren op en bij de Nederlandse luchthavens. Deze parkeerservices reserveert u eenvoudig via ‘Mijn XXImo’. Centralparking is een Valet parkeerservice op de luchthavens Schiphol, Eindhoven Airport en Rotterdam Airport. U rijdt als klant met uw auto helemaal tot aan de vertrekhal, waarna de auto door een chauffeur namens Centralparking net buiten de luchthaven op een beveiligd parkeerterrein wordt geparkeerd. Bij terugkomst, staat een chauffeur met uw auto weer te wachten voor de vertrekhal.

Op Schiphol kunt u tevens gebruik maken van Terminal Valet Parking en Parkfly. Bij Terminal Valet Parking zet u uw auto voor de vertrekhal (tussen Vertrekhal 2 en 3) neer en geeft uw sleutel af bij de Terminal Valet Parking servicebalie. Uw auto wordt door medewerkers van Schiphol geparkeerd in een parkeergarage die niet toegankelijk is voor derden. Bij Parkfly parkeert u zelf uw auto op een bewaakte, afgesloten parkeerterrein nabij Schiphol. U reist dan met een shuttlebus naar de vertrekhal.

Tol betalen met XXImo

Betaalde tunnels, bruggen en tolwegen zijn ondergebracht binnen de dienst ‘Parkeren’. Wanneer u geautoriseerd bent voor ‘Parkeren’ kunt u in heel Europa bij deze overgangen betalen met uw XXImo Mobility Card. Kaarthouders kunnen terecht bij alle poortjes die bestemd zijn voor ‘Visa’.

Terug naar overzicht