Tanken

De XXImo Mobility Card kan onder andere gebruikt worden als brandstofpas. U kunt met uw pas terecht bij 80% van alle Nederlandse tankstations, waaronder Texaco, Esso, TinQ, Tamoil, Firezone, OK, Esso Express, BP Express, AVIA en Tango. Na het afrekenen hoeft u zich geen zorgen meer te maken over bonnetjes en declaraties. Want alle tankbeurten die u met uw XXImo tankpas betaalt, komen op één maandfactuur te staan. Wel zo overzichtelijk. Klik hier om ons netwerk te bekijken.

Eén brandstofpas voor Nederland en Europa

Met uw brandstofpas van XXImo kunt u terecht bij 3.200 tankstations in Nederland, waarvan er 110 langs de snelwegen liggen. Opereert uw bedrijf internationaal? U kunt uw werknemers de bevoegdheid geven om ook in het buitenland met XXImo te tanken. In België is uw XXImo-tankpas te gebruiken bij 2.950 tankstations. In de rest van Europa wordt uw card geaccepteerd bij alle tankstations waar Visa wordt geaccepteerd. Deze tankstations zijn overigens niet moeilijk te vinden. Alle bij XXImo aangesloten tankstations vindt u heel eenvoudig in de gratis XXImo-app. Met onze app op uw smartphone heeft u dus altijd een overzicht van alle tankstations bij de hand. De app kan tevens direct naar het tankstation van uw keuze navigeren. 

Nog meer grip op uw kosten

XXImo werkt samen met de meest voordelige tankstations van Nederland. En om nog meer grip te krijgen op uw brandstofkosten, kunt u een limiet instellen op de pas. U kunt zelfs voor elke medewerker afzonderlijk bepalen hoeveel kosten hij mag maken en bij welke tankstations hij mag tanken. XXImo heeft alle tankstations in Nederland in drie prijscategorieën onderverdeeld:

A: ‘landelijke adviesprijs‘ met een korting tot 5 cent per liter op de landelijke adviesprijs (€€€);

B: ‘gemiddeld‘ met een korting tussen 6 en 10 cent per liter op de landelijke adviesprijs (€€);

C: ‘laag‘ met een korting van 10 cent of meer per liter op de landelijke adviesprijs (€).

Onder de tankstations uit categorie C zijn er bovendien 1.250 stations waar XXImo u een prijsgarantie geeft. U krijgt bij deze tankstations altijd een korting van 12 cent per liter. Wanneer de literprijs nog lager is dan 12 cent onder het landelijk gemiddelde, is het voordeel voor u. Maar valt de prijs onverhoopt hoger uit, dan vergoedt XXImo het verschil (achteraf, per kwartaal). Ook de zoekresultaten in de app kunnen aangepast worden op deze categorieën. Is een medewerker geautoriseerd om alleen tankstations uit de categorieën B en C bezoeken? Dan krijgt hij enkel deze tankstations te zien in de app.

De voordelen van tanken met XXImo

  • Aantrekkelijke kortingen op brandstof
  • Geen gedoe meer met bonnetjes en declaraties
  • Al uw tankkosten overzichtelijk op één btw-factuur geschikt voor btw-aangifte
  • Niet meer achteraf controleren, maar vooraf autoriseren
  • Geen administratieve rompslomp,
  • Met uw XXImo card kunt u zoveel meer dan met een gewone tankpas!
Terug naar overzicht