Tanken

Met de XXImo Mobility Card kunt u tanken bij 83% van alle Nederlandse tankstations. Denk aan Texaco, Esso, TinQ, Tamoil, Firezone, OK, Esso Express, BP Express, AVIA, Argos en Tango. Zelfs contactloos! Alle tankbeurten van de kaarthouders worden samen met de andere mobiliteitsuitgaves op één BTW-factuur getoond. Overzichtelijk en geen gedoe met bonnetjes en declaraties.

Sturen op brandstofkosten

Met XXImo stuurt u op de prijs van tankstations, zonder beperkingen op de locaties. Het tanknetwerk van XXImo (NL) is onderverdeeld in 3 prijscategorieën:

A: tot 4 cent voordeel per liter ten opzichte van de landelijke adviesprijs
B: 5 tot 9 cent voordeel ten opzichte van de landelijke adviesprijs
C: 10 cent of meer voordeel ten opzichte van de landelijke adviesprijs

Via de online portal ‘Mijn XXImo’ kunnen (mobility)managers per kaarthouder bepalen bij welke prijscategorie tankstations getankt mag worden. Zo bespaart uw bedrijf eenvoudig op brandstofkosten door kaarthouders bewust te laten tanken. Met XXImo zit u als (mobility)manager aan het stuur. Kaarthouders zien het actuele netwerk dat is ingesteld in de Milo app. Bekijk hier alle XXImo-locaties zoals tankstations, laadpunten en hotels.

 

Extra korting bij stations aan autosnelweg

In categorie B zitten 75 tankstations die gelegen zijn aan de autosnelwegen. U krijgt hier gegarandeerd minimaal 5 cent korting ten opzichte van de pompprijs. U bespaart kosten en tegelijkertijd biedt u kaarthouders flexibiliteit.

 

Milo helpt onderweg

In de gratis Milo app van XXImo vinden kaarthouders o.a. tankstations waar zij met de XXImo Mobility Card terecht kunnen. Is een kaarthouder geautoriseerd om bij tankstations uit de categorieën B en C te tanken? Dan krijgt hij enkel deze tankstations te zien in de Milo app. Milo kan nog veel meer, bekijk alle voordelen van Milo hier.

 

Eén brandstofpas voor Nederland en Europa

Wilt u kaarthouders de mogelijkheid geven om in het buitenland te tanken? Dat kan met XXImo. In België is uw XXImo-tankpas te gebruiken bij 95% van de tankstations. Ook alle bij XXImo aangesloten tankstations in de Benelux en Duitsland vindt u in de gratis Milo app. In de rest van Europa wordt uw kaart geaccepteerd bij alle tankstations waar met Visa betaald kan worden.

 

Besparingsanalyse aanvragen

Om te bewijzen dat XXImo u de grootste brandstofbesparing oplevert maken wij graag een vrijblijvende besparingsanalyse. Lees meer en vraag de analyse hier aan.

 

De voordelen van tanken met XXImo

  • Tanken bij meer dan 80% van de tankstations in Europa.
  • Sturen op kosten in plaats van tanklocaties
  • Geen gedoe meer met bonnetjes en declaraties
  • Al uw tankkosten overzichtelijk op één btw-factuur geschikt voor btw-aangifte
  • Niet meer achteraf controleren, maar vooraf autoriseren
  • De dichtstbijzijnde tankstations vindt u in de gratis Milo app
  • Tanken van premium brandstoffen is automatisch geblokkeerd
  • Met de XXImo Mobility Card kunt u zoveel meer dan met een gewone tankpas!
Terug naar overzicht