Tanken

Met de XXImo Mobility Card kunt u tanken bij 83% van alle Nederlandse tankstations, waaronder Texaco, Esso, TinQ, Tamoil, Firezone, OK, Esso Express, BP Express, AVIA en Tango. Alle tankbeurten van alle kaarthouders tezamen komen samen met andere mobiliteitsuitgaves op één BTW-factuur te staan. Overzichtelijk en geen gedoe met bonnetjes en declaraties.

Sturen op brandstofkosten

Met XXImo stuurt u op de prijs van tankstations en niet op de locaties. Het tanknetwerk van XXImo in Nederland is onderverdeeld in 3 prijscategorieën:

A: tot 4 cent voordeel per liter ten opzichte van de landelijke adviesprijs
B: 5 tot 9 cent voordeel ten opzichte van de landelijke adviesprijs
C: 10 cent of meer voordeel ten opzichte van de landelijke adviesprijs

Via de online portal ‘Mijn XXImo’ kunnen (mobility)managers per kaarthouder bepalen bij welke prijscategorie tankstations getankt mag worden. Zo bespaart uw bedrijf eenvoudig op brandstofkosten door kaarthouders bewust te laten tanken. Met XXImo zit u als (mobility)manager aan het stuur. Kaarthouders zien het actuele netwerk dat is ingesteld in de Milo app. Bekijk hier alle XXImo-locaties zoals tankstations, laadpunten en hotels.

 

Extra korting bij ‘A-snelweg’ stations

In categorie B zitten 75 tankstations die gelegen zijn aan de A-snelwegen. U krijgt hier gegarandeerd minimaal 5 cent korting ten opzichte van de pompprijs. U bespaart kosten en tegelijkertijd biedt u kaarthouders flexibiliteit.

 

Milo helpt kaarthouders onderweg

In de gratis Milo app van XXImo vinden kaarthouders o.a. tankstations waar zij met de XXImo Mobility Card terecht kunnen. Is een kaarthouder geautoriseerd om bij tankstations uit de categorieën B en C te tanken? Dan krijgt hij enkel deze tankstations te zien in de Milo app. Milo kan nog veel meer, bekijk alle voordelen van Milo hier.

 

Eén brandstofpas voor Nederland en Europa

U kunt uw kaarthouders de bevoegdheid geven om ook in het buitenland met XXImo te tanken. In België is uw XXImo-tankpas te gebruiken bij 95% van de tankstations. In de rest van Europa wordt uw card geaccepteerd bij alle tankstations waar Visa wordt geaccepteerd. Ook alle bij XXImo aangesloten tankstations in de Benelux en Duitsland vindt u in de gratis Milo app.

 

Besparingsanalyse aanvragen

Om te bewijzen dat XXImo u de grootste brandstofbesparing oplevert maken wij graag een vrijblijvende besparingsanalyse. Vraag de analyse hier aan.

 

De voordelen van tanken met XXImo

  • Tanken bij meer dan 80% van de tankstations in Europa.
  • Sturen op kosten in plaats van tanklocaties
  • Geen gedoe meer met bonnetjes en declaraties
  • Al uw tankkosten overzichtelijk op één btw-factuur geschikt voor btw-aangifte
  • Niet meer achteraf controleren, maar vooraf autoriseren
  • De dichtstbijzijnde tankstations vindt u in de gratis Milo app
  • Tanken van premium brandstoffen is automatisch geblokkeerd
  • Met de XXImo Mobility Card kunt u zoveel meer dan met een gewone tankpas!
Terug naar overzicht