Tanken

Met de XXImo Mobility Card kunt u tanken bij 83% van alle Nederlandse tankstations, waaronder alle zeer scherp geprijsde tankstations. Zelfs contactloos! Alle tankbeurten van medewerkers worden samen met andere mobiliteitsuitgaves op één BTW-factuur getoond. Overzichtelijk en geen gedoe met bonnetjes en declaraties.

 

Sturen op brandstofkosten

Met XXImo stuurt u op de prijs van tankstations met 3 prijscategorieën:

A: tot 4 cent voordeel per liter t.o.v. van de landelijke adviesprijs
B: 5 tot 9 cent voordeel t.o.v. de landelijke adviesprijs
C: 10 cent of meer voordeel t.o.v. de landelijke adviesprijs

Bespaar eenvoudig op brandstofkosten door medewerkers bewust te laten tanken. Via Mijn XXImo kunnen Mobilitymanagers per medewerker bepalen in welke prijscategorie er getankt kan worden.

 

Extra korting bij stations aan autosnelweg

In categorie B zitten 75 tankstations die gelegen zijn aan de autosnelwegen. U krijgt hier gegarandeerd minimaal 5 cent korting ten opzichte van de pompprijs. U bespaart kosten en tegelijkertijd biedt u medewerkers flexibiliteit.

 

Milo helpt onderweg

In de Milo app van XXImo vinden medewerkers o.a. tankstations waar zij met de XXImo Mobility Card terecht kunnen. Is een medewerker geautoriseerd om bij tankstations uit de categorieën B en C te tanken? Dan krijgt hij enkel deze tankstations te zien. Milo kan nog veel meer, bekijk het hier.

 

Eén tankpas voor Nederland en Europa

Ook zorgeloos in het buitenland tanken? In België is de XXImo-tankpas te gebruiken bij 95% van de tankstations. Ook alle bij XXImo aangesloten tankstations in de Benelux en Duitsland vindt u in Milo. In de rest van Europa wordt de Mobility Card geaccepteerd bij alle tankstations waar met Visa betaald kan worden – met uitzondering van tankstations die onderdeel zijn van een supermarkt zoals Carrefour, E. Leclerc, etc.

 

Besparingsanalyse aanvragen

Om te bewijzen dat XXImo u de grootste brandstofbesparing oplevert maken wij graag een vrijblijvende besparingsanalyse. Lees meer en vraag de analyse hier aan.

 

De voordelen van tanken met XXImo

  • Tanken bij 80% van de tankstations in Europa.
  • Sturen op kosten in plaats van tanklocaties
  • Geen gedoe meer met bonnetjes en declaraties
  • Al uw tankkosten overzichtelijk op één btw-factuur geschikt voor btw-aangifte
  • Niet meer achteraf controleren, maar vooraf autoriseren
  • De dichtstbijzijnde tankstations zijn te vinden in de gratis Milo app
  • Tanken van premium brandstoffen is automatisch geblokkeerd
  • Met de XXImo Mobility Card kunt u zoveel meer dan met een gewone tankpas!
Terug naar overzicht