Taxi

Als zakelijke reiziger maakt u vaak gebruik van een taxi. Voor ritjes van het station naar een locatie in de binnenstad, van het vliegveld naar uw hotel en op de vele dagen dat de planning even anders verloopt dan gedacht. Op deze drukke momenten wilt u zich geen zorgen maken over de wijze van betalen en het declareren van bonnetjes. Eén taxipas voor al uw taxiritten zou ideaal voor u zijn. De XXImo Mobility Card biedt dan uitkomst; deze kunt u namelijk ook gebruiken als taxipas. Dat maakt reizen met de taxi een stuk eenvoudiger.

Uw XXImo Mobilty Card als taxipas

U kunt uw XXImo Mobility Card zowel in Nederland als in het buitenland gebruiken als taxipas. Bij elke Europese taxi service waar Visa als betaalmiddel wordt geaccepteerd, kunt u terecht. In Nederland reserveert u uw zakelijke taxiritten bij vervoerder Transvision. In uw online account op ‘Mijn XXImo boekt u heel eenvoudig uw Transvision taxi services. Telefonisch reserveren kan ook, via telefoonnummer 010 – 303 57 48. Heeft u uw taxi als onderdeel van uw (keten)reis gereserveerd? Dan staat de taxi op u te wachten op de afgesproken plek en is uw naam bekend bij de chauffeur.

Internationale taxiservices Uber en eCab

Ook kunt u met uw XXImo Mobility Card gebruik maken van de internationale taxi service apps Uber en eCab. In diverse Europese steden kunt u met de Uber app een taxirit bestellen, met slechts één druk op de knop. U kiest in de app een ophaallocatie en Uber linkt u aan de dichtstbijzijnde chauffeur. eCab is een samenwerking tussen de marktleidende taxicentrales in Europa en beschikbaar in onder meer Amsterdam (in samenwerking met TCA) maar ook in Brussel en Parijs. Via de eCab app kunt u gemakkelijk een taxi reserveren. U hoeft overigens tijdens de taxirit niet te betalen. Uw XXImo Mobility Card is via de apps gekoppeld aan uw gegevens; uw taxikosten worden daardoor automatisch verrekend met het saldo op uw card.

Taxiritten betalen met XXImo – de voordelen

  • Eén betaalmiddel voor al uw taxiritten
  • Geen zorgen meer over de wijze van betalen en het bewaren van bonnetjes
  • Eenvoudig reserveren via Mijn XXImo of via telefoon
  • Betaling gaat automatisch bij gebruik van de  Uber en eCab apps
  • Alle nationale en internationale taxi-transacties samen op één btw-factuur
Terug naar overzicht