Taxi

Vooraf of op het moment zelf vervoer nodig? Bestel of reserveer een taxi. Van het station naar de binnenstad, van het vliegveld naar uw hotel... Op deze drukke momenten wilt u zich geen zorgen maken over de wijze van betalen en het declareren van bonnetjes. Eén taxipas voor al uw taxiritten zou ideaal zijn. De XXImo Mobility Card biedt uitkomst; deze kunt u namelijk ook gebruiken als taxipas. Dat maakt reizen met de taxi een stuk eenvoudiger.

Taxi applicaties

U kunt via de Milo app, direct gebruik maken van taxiapps als taxiboeken.nl, Uber, eCab en FREE NOW (Duitsland). In diverse Europese steden kunt u via deze apps een taxirit bestellen met slechts één druk op de knop. Uw taxikosten worden automatisch verrekend met het saldo op uw kaart. Het enige wat u hoeft te doen is de taxi app(s) te downloaden, account aanmaken, en Visa als betaalmiddel te selecteren. 

 

Uber for Business

Als kaarthouder kunt u gebruik maken van Uber for Business. Hiermee kunt u in heel Europa gebruik maken van Uber, Uberritten delen en meer:

Voor Mobility Managers is het grote voordeel dat volledige transactie informatie en BTW data zichtbaar is op de factuur.
 

Europese taxi service

Bij elke Europese taxi service waar Visa als betaalmiddel wordt geaccepteerd, kunt u terecht met uw Visa kaart. In Nederland kunt u zakelijke taxiritten telefonisch reserveren bij Transvision via +31 10 30 35 748.
 

Taxiritten betalen met XXImo – de voordelen

  • Eén betaaloplossing voor al uw taxiritten
  • Geen zorgen meer over de wijze van betalen en het bewaren van bonnetjes
  • Eenvoudig een taxi service benaderen via de gratis Milo app van XXImo
  • Eenvoudig reserveren via ‘Mijn XXImo’ of telefonisch
  • Betaling gaat automatisch bij gebruik van taxi apps als taxiboeken.nl, Uber, eCab en FREENOW
  • Alle nationale en internationale taxi-transacties samen op één btw-factuur
Terug naar overzicht