Taxi

Snel een taxi van het station naar de binnenstad, van het vliegveld naar uw hotel en op de dagen dat de planning anders verloopt dan gedacht. Op deze drukke momenten wilt u zich geen zorgen maken over de wijze van betalen en het declareren van bonnetjes. Eén taxipas voor al uw taxiritten zou ideaal zijn. De XXImo Mobility Card biedt uitkomst; deze kunt u namelijk ook gebruiken als taxipas. Dat maakt reizen met de taxi een stuk eenvoudiger.

Internationale taxi apps

U kunt via de gratis Milo app, direct gebruik maken van nationale en internationale taxiservices als Uber, eCab en mytaxi (Duitsland). In diverse Europese steden kunt u via deze apps een taxirit bestellen met slechts één druk op de knop. U kiest in de app een ophaallocatie en de app linkt u aan de dichtstbijzijnde chauffeur. Geen geld op zak? Geen probleem! Uw XXImo Mobility Card is gekoppeld aan uw gegevens; uw taxikosten worden daardoor automatisch verrekend met het saldo op uw kaart. Het enige wat u doet is éénmalig een account aanmaken bij één of meer van de taxi apps en u selecteert Visa als betaalmiddel. 

Uw XXImo Mobility Card als taxipas

Is er geen taxi app beschikbaar op uw locatie of reserveert u liever telefonisch? Bij elke Europese taxi service waar Visa als betaalmiddel wordt geaccepteerd, kunt u terecht. In Nederland kunt u zakelijke taxiritten reserveren bij Transvision. Dit doet u via ‘Mijn XXImo‘. Telefonisch reserveren kan ook, via +31 10 30 35 748.

Taxiritten betalen met XXImo – de voordelen

  • Eén betaaloplossing voor al uw taxiritten
  • Geen zorgen meer over de wijze van betalen en het bewaren van bonnetjes
  • Eenvoudig een taxi service benaderen via de gratis Milo app van XXImo
  • Eenvoudig reserveren via ‘Mijn XXImo’ of telefonisch
  • Betaling gaat automatisch bij gebruik van taxi apps als Uber en eCab
  • Alle nationale en internationale taxi-transacties samen op één btw-factuur
Terug naar overzicht