Over ons

XXImo is de Nederlandse pionier in het ontwikkelen van een nieuwe en unieke mobiliteits- en administratieve oplossing voor de zakelijke reiziger. Het bedrijf creëerde een expense management-platform, waarmee organisaties de totale mobiliteit van hun medewerker beheren, zonder administratieve rompslomp en de chaos van bonnetjes. Aan de voorkant biedt XXImo een praktische mobiliteitskaart voor medewerkers.

Uniek aan deze oplossing is dat een organisatie zelf kan kiezen wat de beste manier voor medewerkers is om van A naar B te reizen. Naast tanken, laden, auto- en fietsverhuur, tol en parkeren biedt de oplossing de mogelijkheid om met het openbaar vervoer te reizen, gebruik te maken van taxidiensten,  vergadercentra te reserveren en hotels en vliegreizen te boeken.

Bedrijven die gebruikmaken van XXImo stellen online per medewerker een “reismenu” samen waarin staat waar en voor wat de XXImo Mobility Card gebruikt kan worden en voor welk bedrag per transactiesoort. Zo is al het woon-, werk- en zakelijke verkeer eenvoudig in te plannen zonder vooraf iets vast te leggen. De gebruiker is volledig vrij om elke reis op maat in te richten. Simpel, milieubewust en onafhankelijk.

Alle transacties met XXImo komen op één gespecificeerde verzamelfactuur te staan. Deze factuur kunnen werkgevers gebruiken voor hun btw-opgave. XXImo maakt gebruik van het Visa-netwerk, wat wereldwijde dekking mogelijk maakt en privacy garandeert.

XXImo is omarmd door de grootste leasebedrijven die de mobiliteitsoplossing aanbieden aan hun klanten. In de landen waar XXImo actief is, België en Nederland, is inmiddels een groot acceptatienetwerk opgebouwd en de keus uit merchants blijft groeien. Ook kunnen bepaalde diensten in heel Europa gebruikt worden.