Referenties

Deloitte Overal in Europa parkeren op straat én in garages en afrekenen met één mobiliteitskaart en app? Voor zo’n 4.000 medewerkers van Deloitte is dat door een nieuwe samenwerking met XXImo nu mogelijk. XXImo biedt samen met partner Easypark een totaaloplossing voor straat- en garageparkereren met Europese dekking. Lees verder. 


Athlon_cmyk

 
 
Athlon was de eerste internationale leasemaatschappij die de XXImo Mobility Card aan haar klanten aanbood. Inmiddels heeft Athlon voor haar klanten een eigen Athlon Mobility Card en een MyAthlon, powered by XXImo. Met de Athlon Mobility Card kunnen klanten naar keuze gebruik maken van alle mobiliteitsdiensten uit het XXImo netwerk.


LogoJBRA
 
 
Jeugdbescherming Regio Amsterdam De 350 medewerkers die de XXImo Mobility Card gebruiken, hoeven nu hun reiskosten niet meer te declareren. “We hebben nu meer controle over de uitgaven aan reizen, terwijl we daar minder tijd aan kwijt zijn. Zo blijft er meer tijd over voor ons eigenlijke werk en word je uiteindelijk de beste overheidsorganisatie van Nederland, vertelt manager Irma Stroet.” Lees het gehele interview met Irma Stroet.


Refrabo
 
 
 
 
Rabobank Nederland en de lokale Rabobanken maken gebruik van de Athlon Mobility Card (powered by XXImo). Rabobank heeft hierbij gekozen voor kostenreductie en het verminderen van de declaratiestroom. Met de Athlon Mobility Card kunnen de medewerkers van Rabobank tanken in een specifiek voor Rabobank medewerkers samengesteld tanknetwerk. Naast tanken, elektrisch laden, openbaar vervoer en taxi kunnen de medewerkers de kaart ook gebruiken voor parkeren in garages, bij luchthavens en op straat. Zonder dat er achteraf bonnetjes bij Rabobank gedeclareerd hoeven te worden. Dit betekent minder administratief werk.


kpmg-logo-4-300x136
 
 
 
KPMG Nederland maakt deel uit van een groot internationaal netwerk van professionele accountants- en advieskantoren. Ze focussen zich op het helpen van organisaties om weloverwogen besluiten te nemen en te excelleren in de wereld van vandaag en morgen. Bij KPMG Nederland werken ruim 2.800 gedreven medewerkers. Om naar kantoor te komen of klanten te bezoeken maken deze professionals sinds begin 2015 gebruik van de Athlon Mobility Card (powered by XXImo).


Refniemann

Nieman Groep is een ingenieursbureau voor bouwfysica, bouwtechniek, bouwregelgeving, installatietechniek en gevels en daken. De ingenieurs van de Nieman Groep creëren samen met hun opdrachtgevers duurzame gebouwen waarin mensen veilig, gezond en comfortabel wonen, werken en recreëren. Sinds begin 2014 tanken en parkeren deze ingenieurs eenvoudig met de XXImo Mobility Card.


RefCWT

Carlson Wagonlit Travel levert efficiënte en innovatieve oplossingen voor zakenreizen, meetings en evenementen. Dit doen ze door wereldwijd de beste mensen en hun onovertroffen service in te zetten. Carlson Wagonlit Travel maakt voor haar medewerkers voornamelijk gebruik van de zakelijke XXImo OV-chipkaart.


RefCare

Care Dienstengroep voorziet onder andere in schoonmaakonderhoud, glasbewassing en gevelreiniging en levert sanitaire voorzieningen.  Om te besparen op deze zakelijke mobiliteitskosten maakt Care Dienstengroep gebruik van XXImo in de meest brede vorm.


mconom1

Mconomy verkoopt accessoires voor mobiele telefonie, tablets etc. De producten van Mconomy worden geleverd aan vooraanstaande retailers. Voor alle bezoeken aan deze retailers hebben de werknemers van Mconomy naast voordelig tanken veel baat bij de parkeerfunctie van XXImo om snel en simpel te betalen voor parkeren bij de winkelcentra.