Kostenbesparing

Met XXImo bespaart u op uw zakelijke kosten door het verlagen van tank- en parkeerkosten, korting op openbaar vervoer en maximalisatie van btw teruggave. Bovendien bespaart u op de verwerkingskosten van alle losse bonnetjes en declaratieformulieren. Alles op 1 factuur!

Sturen op brandstofkosten

Met XXImo stuurt u op de prijs van tankstations en niet op de locaties. Het tanknetwerk van XXImo in Nederland is onderverdeeld in 3 prijscategorieën:

A: tot 4 cent korting per liter ten opzichte van de landelijke adviesprijs
B: 5 tot 9 cent korting ten opzichte van de landelijke adviesprijs
C: 10 cent of meer korting ten opzichte van de landelijke adviesprijs

Via de online portal ‘Mijn XXImo’ kunnen (mobility)managers per kaarthouder bepalen bij welke prijscategorie tankstations getankt mag worden. Zo bespaart u eenvoudig op brandstofkosten door kaarthouders bewust te laten tanken.

Extra korting bij ‘A-snelweg’ stations

In categorie B zitten 75 tankstations die gelegen zijn aan de A-snelwegen. U krijgt hier gegarandeerd minimaal 5 cent korting ten opzichte van de pompprijs. U bespaart kosten en tegelijkertijd biedt u kaarthouders flexibiliteit.

Korting op OV

Als XXImo OV-chipkaarthouder profiteert u van de dalurenkorting bij treinreizen met NS. Deze korting wordt automatisch verrekend. XXImo biedt ook de mogelijkheid om bij stads- en streekvervoer kortingen op de reis te krijgen.

Als er binnen uw onderneming veel gebruik wordt gemaakt van openbaar vervoer kunt u ook gebruik maken van aantrekkelijke volumekortingen.

Maximalisatie BTW teruggave

Met XXImo verlaagt u de administratieve werkdruk. Geen gedoe meer met bonnetjes, declaraties en omvangrijke controlesystemen. Voor de werkgever komen alle reizen, uitgaven en kosten overzichtelijk op één factuur die u kunt gebruiken voor uw BTW-opgave. Alle op de factuur gespecificeerde btw is 100% aftrekbaar.

Indien geautoriseerd voor de dienst ‘Buitenlandse BTW’, helpen wij u ook met het terugvorderen van de door u betaalde buitenlandse btw. Terug te vorderen BTW zit bijvoorbeeld op buitenlandse tank-, reis- en verblijfkosten. Wij verzorgen deze dienst op basis van no cure no pay.