Kostenbesparing

Met XXImo bespaart u op uw zakelijke kosten door het verlagen van tank- en parkeerkosten, korting op openbaar vervoer en maximalisatie van btw teruggave. Bovendien bespaart u op de verwerkingskosten van alle losse bonnetjes en declaratieformulieren. Met XXImo zijn losse bonnetjes verleden tijd.

Verlagen tank- en parkeerkosten

Uw tankkosten zijn met XXImo eenvoudig te verlagen. Wij bieden onze kaarthouders een prijsgarantie aan van minimaal 12 cent per liter op de landelijke adviesprijs! Bij 1.150 tankstations in Nederland bespaart u minimaal 12 cent per liter op Euro95 en Diesel. Wanneer de prijs nog lager is dan 12 cent, is het voordeel voor onze klant. Is de prijs hoger, dan vergoedt XXImo het verschil (achteraf per kwartaal). Altijd minimaal 12 cent korting per liter met de XXImo prijsgarantie.

Als u gebruik maakt van P+R parkeergelegenheden bij NS stations, dan krijgt u in combinatie met een treinreis ook korting op parkeren.

Korting op OV

Als XXImo OV-chipkaarthouder profiteert u van standaard 20% korting bij NS (met uitzondering van de ochtend- en avondspits). Deze korting wordt automatisch verrekend. XXImo biedt ook de mogelijkheid om bij stads- en streekvervoer kortingen op de reis te krijgen.

Als er binnen uw onderneming veel gebruik wordt gemaakt van openbaar vervoer kunt u ook gebruik maken van aantrekkelijke volumekortingen.

Maximalisatie btw teruggave

Met XXImo verlaagt u de administratieve werkdruk. Geen gedoe meer met bonnetjes, declaraties en omvangrijke controlesystemen. Voor de werkgever komen alle reizen, uitgaven en kosten overzichtelijk op één factuur die u kunt gebruiken voor uw btw-opgave. Alle op de factuur gespecificeerde btw is 100% aftrekbaar.

Indien geautoriseerd voor de dienst ‘Buitenlandse btw’, helpen wij u ook met het terugvorderen van de door u betaalde buitenlandse btw. Terug te vorderen btw zit bijvoorbeeld op buitenlandse tank-, reis- en verblijfkosten. Wij verzorgen deze dienst op basis van no cure no pay.

Meer informatie  over onze kortingsregelingen? Stuur ons een bericht en wij nemen spoedig contact met u op.