Kostenindicator

Alle transacties met XXImo worden getoond in de ‘Mijn XXImo’ portal. Kaarthouders kunnen deze transacties simpel labelen als zakelijk, privé of woon-werk kosten en aangeven of deze gemaakt zijn voor specifieke klanten, kostenplaatsen of projecten. De labels worden door XXImo gerapporteerd in de factuur specificatie op ‘Mijn XXImo’ en de data uitwisseling met onze klanten, zodat alle kosten simpel aan de juiste klant, project of kostenplaats kunnen worden gekoppeld in de boekhouding. XXImo levert ook een databestand aan uw salarisadministratie of verwerker om privé transacties te kunnen verrekenen met uw medewerkers.

Doordat het mogelijk is om aan iedere transactie een referentiecode toe te voegen kunnen veel administratieve handelingen worden voorkomen, omdat direct duidelijk is voor waarvoor de kosten zijn gemaakt. Maar ook kunnen, indien noodzakelijk, deze kosten doorbelast worden. De administrator kan via ‘Mijn XXImo’ zien hoe iedere kaarthouder zijn transacties heeft gelabeld en heeft de mogelijkheid om de referentiecode aan te vullen of aan te passen.

Met deze oplossing wordt veel handmatig declareren of het gebruik van dure declaratiesystemen voorkomen.

Het labelen van de betaalde kosten kan tot 15 dagen na het einde van de maand. Dus als een transactie op 1 januari is geplaatst kan de gebruiker deze labelen tot 15 februari, maar als de transactie op 31 januari is geplaatst ook dan tot 15 februari.

Deze service is kosteloos beschikbaar voor alle XXImo-klanten.