Tarievencalculator

XXImo werkt met vaste, concurrerende tarieven per XXImo Mobility Card en per mobiliteitsoptie. Afhankelijk van de mobiliteitsopties die u kiest, wordt de kaartbijdrage maandelijks bepaald. De maandelijkse basiskosten (ad. € 2,95 per maand per kaarthouder) worden zes maanden vooruit in rekening gebracht. Eventuele aanvullende mobiliteitsopties en/of mutaties worden direct per maand in rekening gebracht en gespecificeerd op de verzamelfactuur. Op deze manier helpt XXImo u om uw administratie makkelijk en overzichtelijk te houden. Terwijl u flexibel bent om de XXImo-dienstverlening direct op maat in te richten en te muteren door simpel diensten per kaarthouder (per maand) aan en uit te zetten in de beveiligde online XXImo-selfservice module.

Uiteraard betaalt u alleen voor de opties die u per maand aanzet. Wilt u met de XXImo Mobility Card bijvoorbeeld alleen tanken in Nederland en parkeren in garages? Dan betaalt u slechts € 2,95 per maand. Kiest u daarnaast voor internationaal reizen en betalen in horeca en vergaderlocatie? Dan kost de XXImo Mobility Card € 5,20 per maand. Maak hieronder de keuze uit de verschillende producten en services naar uw behoefte en zie direct wat de XXImo Mobility Card zal kosten.

Voor bedrijven met meer dan 50 medewerkers maken wij graag een aangepaste en afgestemde aanbieding. Onze specialisten staan u graag te woord of u kunt ons een bericht sturen via ons contactformulier.

Klik hier voor de voor een volledig overzicht van de tarieventabel.

Maandelijks Eenmalig
XXImo Mobility Card € 2,95 € 17,50
Tanken
Tanken in de Benelux € 0,50
Tanken in Europa € 1,00
Parkeren / Tol
Mobiel parkeren € 1,00
Autowassen
Openbaar vervoer € 10,00
Vaak € 1,25
Soms
OV-fiets € 1,00 € 6,00
Internationaal reizen € 1,50
Taxi
Betalen in Horeca / Vergaderlocaties € 0,75
Overig VISA Netwerk € 0,75
CO2-compensatie € 2,50
Auto delen € 1,00
Elektrisch laden € 5,00 € 10,00