Junior Marketing Analist

Wij hebben een positie vrij om onze CEO te ondersteunen in met name onderzoek en analyse werkzaamheden. Op basis van deze werkzaamheden verwachten we je advies en oplossingen. Ook draai je mee in workshops met onze partners en geef je gevraagd én ongevraagd je mening.  

Wat doen wij?  

Wij helpen bedrijven hun medewerkers keuzevrijheid in mobiliteit te bieden en nemen ze alle administratieve werkzaamheden hiervoor zoveel mogelijk uit handen. Met onze Milo app samenwerking met Visa om betaalkaarten uit te geven hebben we een unieke plek in het landschap van aanbieders. Wij werken ook voor grote merken in de Mobiliteit als Athlon,  LeasePlan,  Alphabet,  ParkMobile,  Easypark en Q8.   

Wat ga je doen?   

 • Je helpt mee bij externe vraagstukken over markten, producten en leveranciers;
 • Je doet onderzoek en komt op basis van je conclusies met de juiste adviezen en nieuwe ideeën;  
 • Jij komt met ideeën en suggesties voor nieuwe mogelijkheden en verbeteringen en stelt deze voorstellen op;
 •  Je analyseert ontwikkelingen en maakt rapportages op basis van deskresearch, data-analyse, marktonderzoek, marketing intelligence, klantvalidatie-onderzoek (zelfstandig of in sommige gevallen met externe bureaus);
 • Je brengt interne vraagstukken in kaart op het gebied van organisatie en proces om onze internationale groei uit te breiden; 
 • Je draait mee in het hectische leven van een CEO van een bedrijf met 75 man in 4 landen. 

Wat neem je mee?  

 • Je beschikt over HBO denkniveau en hebt 0 – 3 jaar werkervaring;  
 • Je vindt het leuk om mee te denken over de organisatie en strategie, maar dit ook in de praktijk uit te voeren met ons; 
 • Je bent een aanpakker, hebt oog voor detail en streeft naar perfectie in het werk dat je aflevert;
 • Je bent opzoek naar een stage met zelfstandigheid, waarbij je ook goed kunt samenwerken en communiceren;  
 • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal . 

Wat bieden wij?  

Een open cultuur waarin we hard werken en veel plezier maken. Een heel gezellige werksfeer met collega’s die jou graag uitdagen voor een potje tafeltennis. Je krijgt veel vrijheid, maar bij die vrijheid hoort dus ook verantwoordelijkheid. Je krijgt inspraak op ideeën en hoe die het beste vormgegeven kunnen worden.  

Je krijgt genoeg ruimte om naast de werkzaamheden je stage-opdracht uit te voeren, een gezonde werk-privé balans is voor ons belangrijk. Natuurlijk ontvang je ook een stagevergoeding.  

Waar kom je te werken?  

Wij zitten op de 11e etage van het hypermoderne WTC gebouw op Utrecht Centraal. Makkelijk te bereiken én een prachtig uitzicht. Je bent vrij om naar kantoor te komen, maar uiteraard zijn thuiswerkdagen ook onderdeel van de huidige realiteit.  

Doe jouw ding!   

Ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur je sollicitatie in zoals jij dat wil. Val positief op door jezelf te zijn! Stuur je sollicitatie naar hr@xximo.com.  

We horen graag van je!